Jokereiden viimeinen ottelu ennen maaottelutaukoa, katso kokoonpanot

Jokerit

Jokerit lähtee katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkeaan tänään Severstal Tsherepovetsia vastaan. Janis Kalnins on torjuntavuorossa.

Läntisen konferenssin kolmantena jatkava Jokerit on ensimmäistä kertaa tällä kaudella hävinnyt kolme ottelua peräjälkeen. Vahva alkukausi on kuitenkin pitänyt helsinkiläiset kärjen tuntumassa, sillä voitto tänään nostaisi Jokerit kahden pisteen päähän SKA Pietarista, joka on lännessä toisena.

Vieraskiertueen viikko sitten keskiviikkona Jekaterinburgissa tolppien välissä aloittanut Kalnins saa tänään kahden ottelun tauon jälkeen torjuntavuoron. Ryan Zapolski torjui kahdessa edellisessä kamppailussa Magnitogorskissa ja Moskovassa.

Ketjuihin Jokerit tekee pieniä muutoksia, mutta miehet ovat hyökkäyksessä ja puolustuksessa samat kuin sunnuntaina. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Karl Stollery, Antti Pihlström, Nicklas Jensen, Peter Regin ja Eemeli Räsänen. Pelikiellossa vielä tässä ja seuraavassa ottelussa on Alex Grant.

Tämän illan vastustaja Severstal on lännessä 11:ntenä. Joukkue pelasi viimeksi torstaina, jolloin se hävisi Torpedolle 2-7 vieraskaukalossa. Severstal on hävinnyt kolme edellistä kamppailuaan Jokereille Tallinnassa, Dinamo Riialle ja Torpedolle. Tämän illan peliin ryhmä pääsee levänneenä ja varmasti sisuntuneena kotiyleisönsä eteen.

Tallinnassa Jokerit kukisti Severstalin 3-2 Nicklas Jensenin viimeisen minuutin osumalla. Joukkueet kohtaavat runkosarjassa yhteensä neljään otteeseen ja vieläpä tiiviissä tahdissa, sillä tämän illan jälkeen Helsingissä pelataan heti tauon jälkeen 14.11. ja viimeinen koitos on edessä joulukuussa Tsherepovetsissa