Jokereiden kausi alkanut todella nihkeästi – sentään maalitili auki

Andreas Lindbäck

Helsingin Jokereiden pistetili ei auennut vielä toisessakaan ottelussa, kun joukkue taipui lauantaina vierasottelussa Neftehimik Nizhnekamskille maalein 2–4.

Brian O’Neill iski Jokereiden kauden avausmaalin ensimmäisessä erässä ylivoimalla Jordan Schroederin ja Hannes Björnisen syötöistä. Toisessa erässä Iiro Pakarinen toi Jokerit 2–2-tasoihin.

Neftehimik ratkaisi ottelun varsinaisen peliajan loppuhetkillä, kun tshekkipuolustaja Ronald Knot iski voittomaalin ajassa 57.08. Loppulukemat sinetöi tyhjään maaliin Jegor Popov.

Jokerien maalivahti Janne Juvonen teki ottelussa KHL-debyyttinsä ja torjui kiekon 23 kertaa. Neftehimikin maalivahti Frans Tuohimaa joutui torjuntatöihin vain 15 kertaa.

Torstaina Ak Bars Kazanille 0–3 taipunut Jokerit jatkaa kauttaan maanantaina kotikentällään Traktor Tsheljabinskia vastaan.