Joel Armia poimi itselleen kaksi syöttöpistettä NHL-kierroksella

Montreal Canadiens voitti Buffalo Sabresin 3-1. Montrealin Joel Armia pelasi ottelussa yli 18 minuuttia ja palkitsi valmentajan luottamuksen antaen kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Artturi Lehkonen pelasi noin 14 minuuttia, mutta jäi ilman tehopisteitä. Jesperi Kotkaniemi istui katsomossa.

Buffalo aloitti ottelussa maalitehtailun mutta Montreal tuli vierelle ja meni ohi. Kotijoukkue viimeisteli pelin kolmannella maalilla kaksi minuuttia ennen ottelun loppua tyhjään maaliin.

Buffalon suomalaisveljekset, Rasmus Ristolainen ja Henri Jokiharju saivat runsaasti peliaikaa mutta jäivät vaille tehopisteitä.

New Jersey Devils hävisi Nashville Predatorsille runsasmaalisessa ottelussa vasta voittolaukauskisan jälkeen lukemin 5-6.

Nashvillen Mikael Granlund sai peliaikaa jopa 23 minuuttia mutta tehopisteitä ei irronnut.

New Jerseyn Sami Vatanen sai syöttöpisteen joukkueensa ensimmäisestä maalista. Vatanen pelasi lähes 23 minuuttia.