Scroll Top

Jalkapallon EM-kisojen Tanska – Suomi Vedonlyönti

Suomi ja Tanska kohtaavat toisensa kesäkuun 13. päivänä, kun jalkapallon Euroopanmestaruuskilpailut eli Euro 2020 koittaa. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 19. Joukkueiden kokoonpanot ovat luonnollisesti tässä vaiheessa mysteeri. Jäämme odottelemaan niitä jännityksellä ja nykyiset vedonlyöntivinkit löytyvät osoitteesta JohnnyBet.

Ottelu on osa turnausta, jonka ottelut pelataan ensin Kööpenhaminassa Tanskaa vastaan, tämän jälkeen Pietarissa Venäjää vastaan (17.6) ja lopuksi Pietarissa Belgiaa vastaan (22.6.). Tässä artikkelissa pureudumme Suomi-Tanska -otteluun.

Ottelu on erikoinen siinä mielessä, että sitä on tällä kertaa järjestämässä useampi kuin yksi tai kaksi maata. Suomen mukana oleminen on koko kansalle hyvin jännittävä tapahtuma ja vedonlyöntisivustot kuhisevat ottelusta. Kaikki haluavat osansa tästä huikeasta ottelusta. Tämä EM-lopputurnaus on järjestyksessä jo 16. laatuaan, joka kertoo siitä, että se on supersuosittu tapahtuma kerta toisensa jälkeen. Jalkapallofanit ympäri maailmaa puhuvat otteluista ja niitä odotetaan jo nyt ja jokainen miettii sopivia betsikohteita. Ja vedonlyöntisivustojahan riittää – kerromme niistä tässä artikkelissa alempana tarkemmin.

Kun mietitään EM-kisojen historiaa, on kisoissa mukana olevien maiden määrä kasvanut hurjasti ensimmäisistä kisoista lähtien. Silloin mukana oli nimittäin vain 8 maata. Tänä vuonna niitä on mukana 24, joten määrä on kolminkertaistunut.

Suomen otteluista erikoisuutena voisi mainita sen, että Suomea vastaan ottelevat joukkueet – Tanska, Belgia ja Venäjä – pääsevät pelaamaan pääosin omilta kotikentiltään. Nähtäväksi jää, tuoko tämä edun vastassa oleville joukkueille. Oli miten oli, tulossa on hyvin huikea turnaus, jonka otteluita odotellaan innolla.

Tanska – Suomi Veikkaus

Jalkapallo on aina ollut yksi tärkeimmistä vedonlyöntikohteista ja on sitä edelleenkin. Tanska- Suomi -ottelusta voidaan lyödä vetoa useammallakin vedonlyöntisivustolla. Onhan kyseessä EU-tason kilpailu. Monet sivustot ovat lisänneet Euro 2020:n valikoimaansa jo nyt, joten halukkaat voivat jo nyt alkaa miettimään itselleen sopivinta vedonlyöntisivustoa.

Euro 2020 löytyy muunmuassa Bet365-vedonlyöntisivuston vedonlyöntikohteista. Euro 2020:lle on sivustolla oma osionsa ja nopealla katsauksella huomaa, että Tanska-Suomi -ottelusta voi lyödä vetoa monin eri tavoin. Pelaajan ei tarvitse tyytyä vain yhteen vedonlyöntitapaan. Tämä tuo lisää mielenkiintoisuutta ja otteluita pääsee miettimään eri näkökulmista, eri vedonlyöntitavat huomioonottaen.

Embed from Getty Images

1XBetillä vedonlyönti on yksinkertaisen helppoa. Tanska-Suomi -ottelusta voi lyödä vetoa mm. veikkaamalla voittajaa, molempien joukkueiden maalintekijöistä, yhteismaalien määrästä, mukana on myös aasialaiset liinat sekä molenmpien puoliskojen maalimäärien veikkaus.

Myös Unibetillä voi lyödä vetoa Euro 2020:n otteluista. Vedonlyöntivaihtoehtojen kirjo on laaja. Mm. ottelun voittajan veikkaaminen, lopputulos ja aasialaiset liinat kuuluvat näihin.

Tanska – Suomi Kertoimet

Eri vedonlyöntisivustojen kertoimet saattavat vaihdella ja huonon kertoimen osuessa kohdalle saattaa pelaajaa harmittaa oma sivustovalinta. Vedonlyöntisivusto kannattaa siis valita huolella, jotta saat maksimoitua voittosi. Valitsimme artikkeliimme sivustot, joiden kertoimet ovat kilpailukykyiset.

Bet365:n kertoimet ovat yleensä aina kilpailukykyiset ja sivusto on muutenkin panostanut viihtyvyyteen vedonlyönnin parissa. Vedonlyönnin suosio tiedetään ja siksi valikoimasta löytyy Euro 2020:n lisäksi todella paljon muitakin lajeja.

1XBetin kertoimet on ilmoitettu selkeästi vedonlyöntisivustolla. Niistä ei siis jää epäselvyyttä. Kun teet oman valintasi, tiedät samantien, mikä kerroin on kyseessä. 1XBetin sivusto toimii englanniksi, mutta tämä ei haittaa kertoimien tulkintaa.

Unibetiä kannattaa harkita silloin, kun etsit korkean kertoimen vedonlyöntisivustoa. Unibet on yksi suosituimmista vedonlyöntisivustoista muun muassa kertoimiensa vuoksi. Korkeat kertoimethan tietävät korkeampia voittoja, joten älä valitse sivustoa summamutikassa!

Tanska – Suomi Veikkausvihje

Veikkausvihjeitä kannattaa yleisesti kuunnella sellaisilta tahoilta, jotka ovat lyöneet vetoa pitkään ja omaavat näin laajan kokemuksen vedonlyönnistä. Ensimmäinen vinkkimme on kuitenkin joukkueiden seuraamisen aloittaminen hyvissä ajoin ennen itse ottelua. Seuraa, miten aikaisemmat pelit ovat sujuneet ja tarkkaile joukkueen vahvuuksia ja haavoittuvuuksia. Nämä voivat auttaa sinua tekemään oikea  päätöksen vedonlyönnin suhteen.

Internetistä löytyy myös veikkausvihjeitä tarjoavia sivustoja. Joukkueiden taitoja analysoidaan monellakin eri sivustoilla ja voiton todennäköisyyksiä on veikattu eri kriteerein. Voittajan todennäköisyys ilmenee toki myös kertoimissa.

Kannattaa tarkkailla vedonlyöntisivustojen tarjoamia bonuksia ja kampanjoita. Lähes kaikilla on tarjottavanaan tervetuliaisbonus uusille pelaajille, mutta uusia bonuksia voi ilmaantua aina suurten otteluiden lähestyessä. Bonuksia lisätään varmasti vielä ennen itse turnauksen alkamista, joten emme voi vielä tarkkaan tietää, mitä tuleman pitää. Bonukset voivat olla esimerkiksi cash back -bonuksia, jolloin pelaaja saa hävityt rahansa takaisin tai kyseessä voi olla esimerkiksi ensitalletusbonus. Pidä joka tapauksessa silmällä vedonlyöntisivustojen ”kampanjat”-sivuja!

Live Stream

Vedonlyöntisivustot mahdollistavat otteluiden seuraamisen livenä joko nettisivujen tai mobiilisovellusten välityksellä. Vedonlyöjän ei siis tarvitse olla pelin alkaessa välttämättä kotona tv:n äärellä. Riittää, että mukana on mobiililaite, jolla live-streemaus onnistuu.

Unibetillä on ladattavissa oma vedonlyönti-sovelluksensa, jonka välityksellä Euro 2020 -otteluita voi jännittää, missä tahansa oletkin. Otteluista ei tarvitse missata silmänräpäystäkään, vaan peli kulkee mukana ja näet tulokset välittömästi. Kannattaa asentaa sovellus hyvissä ajoin ennen ottelua, tutustua sovelluksen toimintaan ja asettaa veto.

1XBet välittää ottelun livenä, joten luvassa on hyvin jännittäviä hetkiä. Vedonlyönti on mahdollista Internet-sivujen lisäksi myös mobiilisovelluksella, joka on saatavilla iOS- ja Android-laitteille.

Myös Bet365 lähettää tämän huikean ottelun sivustonsa välityksellä. Bet365:n liveosiosta pääsee katsomaan pelin joka käänteen ja sivusto näyttää pelitilanteen hetki hetkeltä. Sivuston liveosio on toteutettu erityisen selkeästi, joten jopa aloittelija pääsee nopeasti kärryille, mistä on kyse.

Koe siis Suomen ja Tanskan vauhdikas kohtaaminen kesäkuussa Euro 2020:n merkeissä ja aseta oma vetosi! Ottelut näytetään tietysti useammalla tv-kanavalla, mutta niiden lisäksi otteluiden käänteissä pysyy mukana myös vedonlyöntisivustojen ansiosta. Live-streamaus on nykypäivää eikä ole parempaa tapaa seurata peliä ja lyödä samalla vetoa. Siksi suosittelemme livepelaamista kaikille urheilun ystäville!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.