Jääpallon pudotuspelit jatkuvat perjantaina

A-lohko

Narukerä vs. Botnia pe 19.02 Pori tj klo 19.00

Narukerä on tiukan paikan edessä, sillä Botnia on hurjassa vedossa mistä kertoo ensimmäisen ottelun tulos 15-0. Narukerän on perjantaina tehtävä heti alusta alkaen paikoista maalit ja Botnian pelaajat on pidettävä pois maalintekopaikoista. Botnian puolustus on tiivis ja hyökkäyskalusto laaja, kahdeksalle pelaajalle tuli maalimerkintä, Tuomas Määttä oli pisterohmu keräämällä tehot 5 (4+1).

 

JPS vs. HIFK pe 19.02 Viitaniemi klo 19:00

Taisteluparin toinen näytös esitetään Jyväskylässä perjantaina. Ensimmäisessä ottelussa JPS oli viimeistelyssä tehokkaampi, ehkäpä kentän paras oli Ville Utti. Maalivahti Iikka Lempinen onnistui torjunnoissaan hyvin. HIFK hallitsi palloa varsinkin toisella jaksolla ja loi paikkoja, mutta viimeistelyssä on parannettavaa. Rolf Larsson oli jälleen hyvä ja pelaajavalmentaja Jari Hyttisen on päässyt play offs vireeseen.

 

B-lohko

Veiterä vs. Akilles pe 19.02 Kisapuisto klo 19:00

Akilleen ja Veiterän ottelu oli odotetun tasainen. Sami Laakkonen nousi ottelun hahmoksi keräten tehot 3+1. Veiterän puolustusasenne oli hyvä, mikä antaa odottaa perjantain ottelusta tasaista.

 

OLS vs. Kampparit pe 19.02 Oulu klo 18:30

Kampparit vs. OLS ottelu keräsi paikalle yli 700 katsojaa. Kamppareiden Kimmo Huotelinin pelivire paranee ja hänen oivalluksestaan pääsi Eetu Karhunen iskemään 1-0 kotijoukkueelle. Kimmo iski myös 5-0 maalin. OLS:n viimeistely ontui, joukkueella oli mm. kuusi kulmalyöntiä eikä kuparista saatu rikki. Eiköhän tilanne korjaannu Oulussa.

Lähde: Jääpalloliitto, Kimmo Huotelin

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.