Jääkiekon 2022 MM-kisoihin lippuarvonnassa haettiin yli 1,6 miljoonaa lippua – Tampereen otteluliput loppuunvarattu

Mm kisat kilpailut tampere

2022 Jääkiekon MM-kisoissa on ensimmäistä kertaa käytössä lippujen osto-oikeuksien arvonta. Lippuarvonta osoittautui hyvin suosituksi, sillä arvontaosallistumisten kautta haettiin yli 1 600 000 lippua. Kaikki Tampereella pelattavat ottelut on varattu loppuun, saatavilla on vielä lippuja Helsingin otteluihin sekä rajattu määrä VIP-paketteja.

Lipunosto-oikeuksien arvontaan osallistuminen Tampereella pelattaviin otteluihin on päättynyt 26. syyskuuta. Lippuarvonta herätti suurta kiinnostusta, kaiken kaikkiaan arvontaosallistumisten kautta haettiin yli 1 600 000 lippua. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikille arvontaan osallistuneille ei valitettavasti pystytä tarjoamaan joko heidän suoraan valitsemiaan tai edes vaihtoehtoisia ottelulippuja.

Kysyntää lippuarvonnassa on ollut etenkin Suomen otteluihin, sillä kiinnostavimpiin päiviin on haettu yli 200 000 lippua. Myös muut kuin Suomen ottelut ovat olleet kysyttyjä.

”Kaikki Tampereella pelattavat ottelut on loppuunvarattu lippuarvonnan kautta. Arvontaan osallistuneiden ei kuitenkaan ole pakko lunastaa lippujaan, joten lunastamatta jääneitä lippuja voi vielä tulla myyntiin pieni määrä”, kertoo 2022 Jääkiekon MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen.

Lippuarvonnassa voittaneille tiedotetaan asiasta 29.9. aikana. Heillä on mahdollisuus lunastaa lippunsa 30.9.–15.10. Henkilöt, jotka eivät ole voittaneet arvonnassa lainkaan tai joille on tarjottu vaihtoehtoisia lippuja, saavat lunastamattomiin päivälippuihin etuosto-oikeuden 16.–20.10.2021. Kaikille arvontaan osallistuneille tarjotaan päivälippuihin etuosto-oikeutta 21.–25.10.2021, jos lippuja on vielä jäljellä. Jos päivälippuja on tämän jälkeen vielä jäljellä, ne tulevat avoimeen myyntiin 27.10.2021.

”Kun tapahtumarakenteiden sijoittelu ja kansainväliset kiintiöt vahvistuvat, on mahdollista, että myyntiin vapautuu ensi vuoden puolella vielä pieniä määriä lippuja. Tästä mahdollisuudesta tiedotamme erikseen”, Heikki Hietanen sanoo.

Hietanen muistuttaa, että Helsingin otteluihin on lippuja saatavilla myös tällä hetkellä.

”Helsinkiin pääsee katsomaan huippujääkiekkoa, vaikka Tampereen ottelut jäisivät suuren suosion vuoksi paikan päällä näkemättä. Helsingissä toisistaan mittaa ottavat mm. Kanada, ROC, Sveitsi, Slovakia, Saksa ja Tanska, eli kovia pelejä on Helsingin areenallakin luvassa”, Hietanen sanoo.

Myös VIP-paketteja Tampereelle on saatavilla vielä rajoitettu määrä.

2022 Jääkiekon MM-kisat pelataan 13.-29.5. Tampereella ja Helsingissä.

LIPPUARVONTA ETENEE SEURAAVASTI:

Lipunosto-oikeuksien arvonta on suoritettu, ja 2022 Jääkiekon MM-kisaorganisaatio lähettää 29.9. arvonnassa voittaneille sähköpostitse tarkemmat tiedot lippujen lunastamiseen. Jos henkilö ei voita arvonnassa valitsemiaan lippuja tietyltä ottelupäivältä, hänelle voidaan tarjota toista ottelupäivää tai hintakategoriaa. Kisaorganisaatio lähestyy sähköpostitse myös heitä, joille tarjotaan vaihtoehtoisia lippuja.

Huomioitavaa on, että tässä vaiheessa lähetetään viestit ainoastaan niille henkilöille, jotka ovat voittaneet tai joille tarjotaan vaihtoehtoisia lippuja. Lippujen lunastusaika on 30.9.–15.10.

Henkilöt, jotka eivät ole voittaneet arvonnassa lainkaan tai joille on tarjottu vaihtoehtoisia lippuja, saavat lunastamattomiin päivälippuihin etuosto-oikeuden 16.–20.10.2021.Etuosto-oikeudesta lähetetään osallistujille erillinen viesti.

Kaikille arvontaan osallistuneille tarjotaan päivälippuihin etuosto-oikeutta 21.–25.10.2021, jos lippuja on vielä jäljellä. Tästäkin lähetetään osallistujille erillinen viesti.

Jos päivälippuja on tämän jälkeen vielä jäljellä, ne tulevat avoimeen myyntiin 27.10.2021.

LIPPUARVONNAN AIKATAULU:
  • 29.9. Kisaorganisaatio lähettää viestit arvonnassa voittaneille ja niille, joille tarjotaan vaihtoehtoisia lippuja
  • 30.9.–15.10. Arvonnassa voitettujen lipunosto-oikeuksien lunastus
  • 16.–20.10. Etuosto-oikeus arvonnassa ilman valitsemaansa lipunosto-oikeutta jääneille
  • 21.–25.10. Etuosto-oikeus kaikille arvontaan osallistuneille
  • 27.10. Tampereen otteluiden päiväliput avoimeen myyntiin, jos lippuja on jäljellä

LÄHDE: SJL

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.