Scroll Top

Hyvät naiset ja herrat, MLB on taas täällä!

Gamblers MLB

MLB-kauden päättymisestä on suunnilleen jo viisi kuukautta ja vihdoin odotus palkitaan ja kauden alku lähestyy. Varsinainen kausihan alkaa huhtikuun alussa mutta tänä viikonloppuna pelaajien omatoimiharjoittelu päättyi ja suurin osa joukkueista kokoontui kauden aloittavaan Spring Trainingiin lääkärintarkastusten muodossa.

Spring training rakentuu kutakuinkin niin, että ensin joukkueet ovat yhdessä viikosta kahteen ja maaliskuussa alkaa kahteen eri konferenssiin jaetut kevätliigat, jotka kestävät koko kuukauden. Runkopelaajat tiedetään jo nyt mutta viimeisistä pelipaikoista kilpailu on äärettömän kovaa!

Vuoden ensimmäinen ottelu pelataan tulevana sunnuntaina kun Philadelphia Phillies kohtaa Tampan yliopistojoukkueen ja sen jälkeen pelejä onkin päivittäin aina heinäkuun all stars-taukoon asti. Hallitseva mestari on Kansas City Royals ja tulevaa mestaria tullaan arvuuttelemaan tuonnempana Geen kausiennakon muodossa.

Kevätliigat ovat betsattavissa osalla bookereista mutta tipsejä niihin on pääsääntöisesti turha odotella, koska kokoonpanot ovat satahenkisiä ja kentälle meneviä pelaajia ei tiedä ennakkoon kukaan.

Gee tulee olemaan totutusti tiukasti mukana koko kauden ajan niin tipsien, ennakoiden kuin uutistenkin osalta, joten stay tuned! Geen kysytyt baseball-oppaat löytyvät nettisivuilta, joten ei muuta kuin tonkimaan mitä ERA yms tarkoittaa.

Kovimmille faneille aika huhtikuun alkuun tuntuu ikuisuudelta mutta hyvää kannattaa odottaa ja kun kausi alkaa, kevät on jo toivottavasti kelien suhteenkin hyvällä mallilla.

Palataan kauteen tuonnempana!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.