Huuhkajat aloitti MM-karsinnat tasapelillä Bosnia vastaan – Teemu Pukki jälleen hurjassa iskussa

Huuhkaja jalkapallo fudis maajoukkue Rive kanerva

Suomi aloitti jalkapallon MM-karsinnat olympiastadionilla 2-2 tasapelillä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

Ensimmäisellä puoliajalla molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa, mutta ennen kaikkea Suomen maalilla torjunut Jesse Joronen pelasi todella hyvin ja torjui Bosnian muutamat vaaralliset lähentelyt. Avausmaali nähtiin toisen puoliajan alussa, kun Bosnia sai ehkä hivenen heppoisesti rankkarin. Joronen otti Miralem Pjanicin ampuman rankkarin kiinni, mutta kokenut Barcelonan mies laittoi paluupallon reppuun ja Bosnia siirtyi 0-1 -johtoon. Huuhkajat ei maalista lannistunut vaan muutama minuutti edellisestä Nikolai Alho ampui kovan laukauksen ylärimaan, josta Teemu Pukki pääsi laittamaan 1-1 -tasoituksen.

Huuhkajat siirtyi ottelussa loistavasti johtoon, kun kentälle vaihdettu Joel Pohjanpalo vapautti upeasti Teemu Pukin läpiajoon eikä kotkanpoika erehtynyt vaan laittoi pallon tylysti maaliin ja Suomi siirtyi 2-1 johtoon. Bosnia pääsi kuitenkin vielä iskemään, kun noin kuusi minuuttia ennen ottelun loppua Miroslav Stevanovic laukoi ottelun loppunumeroiksi 2-2.