Buffalo Sabres NHL:n totaalinen kriisiseura – tällä kertaa Pittsburgh jätti pisteet itselleen

Änäri3 jääkiekko NHL

Yön NHL-kierroksella Pittsburgh Penguins kaatoi kotonaan syvällä suossa rämpivän Buffalo Sabresin 5–2.

Buffalon paidoissa pelissä olivat mukana puolustaja Rasmus Ristolainen ja Henri Jokiharju, jotka jäivät pisteittä.

Pittsburghin Kasperi Kapanen ei hänkään kerryttänyt pisteitä tililleen.

Pittsburgh on liigan 9:llä sijalla ja itäisen divisioonan kolmossijalla 42 pisteellä. Buffalo on sekä divisioonansa että koko liigan jumbo vain 16 pisteellä 31 ottelusta.

Pohjoisen divisioonassa Ottawa Senators päihitti kotonaan Calgary Flamesin 3–1. Voitto ratkesi kolmannessa erässä, jossa Calgaryn 0-1 -johto kääntyi Ottawan voitoksi.

Calgaryn paidassa pelaava Juuso Välimäki laukoi maalia kohden peräti viisi kertaa, mutta jäi lopulta pisteittä. Jääaikaa hänelle kertyi noin 14 minuuttia.

Minnesota Wild päihitti Anaheim Ducksin 3–2. Anaheimin Jani Hakanpää pääsi laukomaan kerran maalia kohden ja taklaamaan neljästi, mutta hän jäi niinikään pisteittä.

Hakanpää sai ottelun ensimmäisessä erässä kahden minuutin rangaistuksen estämisestä. Hän sai peliaikaa kaikkiaan 19 minuuttia. Hakanpään ohella ottelun ainoa suomalainen oli Minnesotan luukkuvahtina toiminut Kaapo Kähkönen.