Scroll Top

Hulluus jatkuu salibandyssa, Suomi löi Alankomaat maalein 32-1

Absurdit voittolukemat salibandyn MM-karsinnassa jatkuivat Tallinnassa, kun Suomi löi Alankomaat maalein 32-1.

Otto Lehkosuo laukoi Suomen johtoon ottelun toisella minuutilla, ja sama tahti jatkui pelin loppuun saakka kun Hollannin verkko heilahti keskimäärin joka toisella minuutilla. Alankomaat yritti pelata Suomen eilistä vastustajaa Liechtensteinia aktiivisemmin, ja samalla aukesi Suomelle tilaa kun sumppu maalin edessä ei ollut yhtä tiivis. Ainoan maalinsa vastustaja laukoi vapaalyönnistä avauserän lopulla.

Suomen ahneimpina pistemiehinä häärivät Jere Oksanen (3+4), Otto Lehkosuo (5+1), Nico Salo (3+3), Sami Johansson (3+3), Joonas Pylsy (2+4), Valtteri Kainulainen (3+2), Jani Kukkola (2+3), Heikki Iiskola (4+0) ja Krister Savonen (2+2).

Suomi pelasi lopussa hetken jopa kuudella kenttäpelaajalla hakien kuudetta osumaa Otto Lehkosuolle, joka olisi sillä noussut sivuamaan maaotteluiden yhden pelin maaliennätystä.

– Raikas hyvä esitys meiltä, päävalmentaja Petteri Nykky löysi aineksia murskavoitostakin etenkin eiliseen Liechtenstein-otteluun verrattuna.

– Nyt liikutettiin palloa, ajettiin vauhdilla sisään kuin oli puhuttu ja myös viimeisteltiin paikoista terävästi.
Nykky myönsi, että myös vastustajan pelitavalla oli osuutensa illan ilmeeseen.

– Hollanti yritti oikeasti pelata ja myös lähteä paikan tulle hyökkäämään. Uskon, että he itsekin saivat tällä tavalla pelistä enemmän irti kuin jos olisivat vain maanneet oman maalinsa edessä, päävalmentaja kehaisi.

Salibandya, Tallinna

Miesten MM-karsinta

Suomi – Alankomaat 32-1 (7-1, 13-0, 12-0)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.