Scroll Top

HPK:lle uusia sopimuksia

HPK_logo_ISO

HPK on solminut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Patrick Hollandin kanssa. Holland pelasi viime kaudella Pohjois-Amerikan AHL:ssa.

HPK:n joukkueeseen liittyvä kanadalaishyökkääjä Patrick Holland (184 cm / 80 kg) vietti viime kauden St. John’s IceCapsin joukkueessa AHL:ssa. 23-vuotias hyökkääjä on urallaan pelannut 147 AHL-ottelun lisäksi myös viisi NHL-ottelua Montreal Canadiensissa kaudella 2013-2014. WHL-liigassa kaudella 2011-2012 Patrick Holland iski hurjat tehot 25+84. Holland on Calgary Flamesin vuoden 2010 NHL-varaus kuudennelta kierrokselta.

Pasi Arvonen on tyytyväinen saadessaan Patrick Hollandin joukkueeseensa.

– Patrick on erittäin luisteluvoimainen pelaaja. Uskon, että hän tulee olemaan Liigassa kova pelaaja ja tuo meidän joukkueeseen äijämäisyyttä ja röyhkeyttä. Selkeä kärkiketjujen hankinta meille.

HPK on myös kiinnittänyt kaksi omaa kasvattiaan. Hyökkääjät Julius Valtonen ja Miro Ruokonen ovat solmineet HPK:n kanssa 2+1 –vuotiset sopimukset.

Vuonna 1995 syntynyt Valtonen on isokokoinen hyökkääjä, joka tehtaili viime kaudella Nuorten SM-liigassa 46 ottelussa tehot 23+24. Ruokonen on 1996 syntynyt hyökkääjä, joka Valtosen tavoin voitti viime kaudella Nuorten SM-liigassa hopeaa HPK:n paidassa. Ruokosen tehot viime kaudella 46 ottelussa olivat 13+19.

-Olen erittäin tyytyväinen, että saatiin nuoret pelaajat meille pitkillä sopimuksilla. Tämä on meidän linjamme ja pitkä prosessi, jolla varmistetaan se, että nuoret pelaavat meillä omassa joukkueessaan, kertoi päävalmentaja Arvonen.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.