HJK upeaan voittoon Latviassa!

Helsingin Jalkapalloklubi on voittanut Mestareiden liigan 2. karsintakierroksen 1. osaottelun Latviassa kotijoukkuetta FK Ventspilsiä vastaan upeasti 1-3.

Ottelun ensimmäinen puoliaika tarjosi varovaista ja tunnustelevaa peliä. Toisella puoliajalla Ventspils avasi maalihanat ajassa 63´ ja se sisuunnutti Lehkosuon suojatit. Zeneli tasoitti pelin rangaistuspotkusta kymmenen minuuttia myöhemmin. Jallow siirsi Klubin 1-2 johtoon kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä neljä minuuttia. Tanaka päätti vieraiden ilotuksin ajassa 90+3 ja näin HJK tuo pisteet Suomenlahden toiselle puolelle.

Sarjan toinen osaottelu käydään ensi viikon tiistaina Helsingin Sonera Stadiumilla kello 19:00. Otteluun on vielä kourallinen lippuja jäljellä ja toivotaan täyttä tupaa saattelemaan Suomen ylpeys kolmannelle kierrokselle.