Scroll Top

HIFK: Viestintäpäällikkö Petteri Linnavallin toiminta!

Gamblers Tutkii

HIFK:n jääkiekkoseuran viestintäpäällikkö Petteri Linnavalli on ollut toistuvasti julkisuudessa tempauksiensa takia. Uusin artikkeli löytyy Iltalehdestä, jossa Solmu Salminen käsittelee Linnavallin tekemää boikottia Pirkanmaalaisia jääkiekkotoimittajia vastaan. Linnavalli ei itse halunnut kommentoida Iltalehdelle koko asiaa. Salminen käyttää artikkelissaan Linnavallista termiä ”HIFK-pomo”, joka ei ehkä osu viestintäpäällikön toimenkuvaan yleisesti ajatellen mutta HIFK:ssa tuntuu osuvan; Linnavalli on HIFK:n diktaattori, joka on nokikkain lähes viikoittain jonkun median kanssa. Kyseessä on todella poikkeuksellinen tapaus suomen lehdistön ja tiedottajien (viestintäpäällikön) välisissä suhteissa.

Embed from Getty Images

Geemedia oli muutama vuosi sitten useasti yhteydessä HIFK:on ja Linnavalli eväsi kaikki Geemedian pyynnöt: oikeuden käydä katsomassa kesätreenejä, puhelinhaaastattelut, jääharjoitukset, pelit jne, suomeksi sanottuna kaiken. Geemedia tiedusteli tuolloin HIFK:n toimitusjohtajalta, Jukka Valtaselta, seisooko HIFK Linnavallin tekojen takana ja Valtanen ei halunnut kommentoida asiaa. Valtasen mukaan hän antaa alaisilleen täyden tuen eikä astu heidän varpailleen. Geemedialla ei ole ollut koskaan minkään tahon kanssa lähellekään samanlaisia ongelmia.

HIFK

Linnavallilla tuntuu olevan muutenkin diktaattorin rooli HIFK:ssa.  Kukaan muu seurassa ei puutu hänen toimintaansa. Linnavalli on taustaltaan itse jääkiekkotoimittaja. Hän työskenteli pitkään Ilta-Sanomissa.

Geemedia tavoitti HIFK:n hallituksen puheenjohtajan, Timo Everin, ja hän ei halunnut antaa asiaan kommenttia.

Myöskään HIFK:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen ei halunnut kommentoida tapausta millään lailla. ”Se on ihan ankka koko juttu, koko juttu” Valtanen vastasi ilmoittamatta mikä uutinen on ankka. 

Summa summarum, Linnavallilla on ilmeisesti täysin vapaa toimivalta tehdä HIFK:ssa mitä tahansa.

Ohessa linkki Solmu Salmisen tekstiin!

Petteri Linnavalli Ilta-Sanomille: ”Oletko jostain Tapparan fanklubista”, lue artikkeli tästä!

YLE:n artikkeli, jossa Linnavalli jätti toimittajat ilman haastatteluita, täältä!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.