Scroll Top

Helmareiden syksyn kotiotteluiden pelipaikat selvillä – Joukkue syyskuun Nations League -otteluihin julkaistaan ke 13.9.

Helmarit

Helmareiden UEFA Nations League käynnistyy perjantaina 22. syyskuuta kello 18.30, kun Slovakia haastaa Suomen Turussa Veritas Stadionilla. Otteluun on myyty jo yli 3000 lippua ja pääkatsomo on lähes loppuunmyyty. Suomen Maajoukkueen Kannattajat (SMJK) järjestää otteluun bussimatkan Helsingistä Turkuun.

Nyt myös Helmareiden muiden Nations League -kotiotteluiden pelipaikat ovat selvillä. Suomi emännöi Kroatiaa Helsingissä Bolt Arenalla perjantaina 27. lokakuuta. Lohkovaiheen viimeisessä kotiottelussaan Helmarit kohtaa Romanian Turussa Veritas Stadionilla torstaina 30. marraskuuta. Molemmat ottelut käynnistyvät kello 18.45. Lipunmyynti Kroatia- ja Romania-otteluihin käynnistyy torstaina 14. syyskuuta kello 15.00.

Lokakuun Kroatia-ottelussa juhlistetaan Helmareiden 50-vuotista taivalta, joka käynnistyi Suomen ja Ruotsin välisellä maaottelulla Maarianhaminassa vuonna 1973. Juhlaottelussa tavoitteena on täyttää noin 10000-paikkainen Bolt Arena.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.