Happee sammutti Nurmon Jymyn pudotuspeliunelmat

Salibandy3

Happee päätti lopullisesti Nurmon Jymyn haaveet tämän kevään pudotuspeleistä kaatamalla nurmolaiset maanantain ainoassa ottelussa kotonaan 5-3. Samalla katkesi Happeen kahden pelin mittaiseksi versonut tappioputki.

Jyväskylän illan avausmaalin sivalsi Jymylle Jussi Lassila, mutta sitten johti kapteeni Jonne Junkkarinen omiaan edestä laukomalla ensin ylivoimalla pelin tasoihin ja toisessa erässä oman pallonriistonsa ja vastaiskun päätteeksi Happeen johtoon. Kaksi erää ei kuitenkaan riittänyt ratkaisuun, kun Kalle Vaarala karkasi suoraan jäähyltä läpiajoon ja sijoittamaan Jymyn tasoituksen. Happeen ratkaisijaksi nousi päätöserässä Markus Salmi, joka sivalsi ensin siivestä takakulmaan uuden johdon ja vielä keskeltä sektoria tilanteeksi 4-2. Yritys ilman maalivahtia toi vieraille vielä Matias Mäenpään kavennuksen kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua, mutta niin oli tuloksena myös Matti Minkkisen tyhjiin sivaltama Happeen viides osuma.

Sarja jatkuu perjantaina otteluilla Classic–Nokian KrP ja Westend Indians–LASB.