Golf – Kalle Samooja oli upeasti toinen Eurooppa Tourin kilpailussa Sveitsissä

Suomen Kalle Samooja oli upeasti toinen golfin Euroopan Tourin kilpailussa Sveitsissä. Suomalaisella oli saumat, jopa voittoon, sillä mies oli taistelemassa kilpailun ykköspaikasta viiden miehen uusinnassa, jonka vei lopulta Ruotsin Sebastian Soderberg. Samooja kuittasi kakkossijasta 166 000 euroa, jonka lisäksi hän sai myös 232 ranking-pistettä. Loistavan tuloksen ansiosta suomalaispelaaja varmisti myös pelioikeuden ensi vuoden Euroopan Tourille.

Embed from Getty Images

Samooja pelasi v-lopun päätöskierroksilla loistavaa golfia ja kaksi viimeistä kierrosta sujui upeasti yksitoista alle parin. Eilen mies pelasi koko porukan parhaan tuloksen kahdeksan alle parin. Tänään mies teki ensimmäiselle reiälle kierroksen ainoan bogeyn, mutta loppureillä tehdyt neljä birdie takasivat miehelle paikan voittotaistelussa.

–  Oli huippuviikko ja varsinkin viimeinen päivä, jossa minulla oli hieno sauma voittaa kisa. Siinä oli paikka nostaa pytty, joka on tässä pelissä kuitenkin aika harvinaista kertasi Samooja tunnelmiaan kilpailun päätyttyä.

–  Positiiviseksi anti jäi. Tämä oli taas osoitus itselle, että pystyy täällä pärjäämään ja voittamaan kisoja.

–  Kisa kuitenkin sinetöi paljon muita asioita, joita olin asettanut itselleni tavoitteeksi. Kortin varmistuminen ensi kaudeksi lämmittää tietysti mieltä. Tavallaan vähän kaksijakoiset fiilikset, myönsi Samooja hyvän kisan päätteeksi.

https://twitter.com/EuropeanTour/status/1168199335865126913

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.