Scroll Top

Geen alkavan kevään vedonlyöntikatsaus – mihin betsata, mihin ei!

Vedonlyönti

Viimeksi samanlainen artikkeli kirjoitettiin lokakuussa ja siinä mainitut Bhutan ja Mongolia ovat kadonneet kokonaan ainakin suurten vedonlyöntiyhtiöiden listoilta. Osu ja uppos! Over-vetoja suositeltiin ja niillä tehtiin todella paljon rahaa. Toivottavasti seurasitte Twitterin/X:n tipsejä. Nähtäväksi jää, tulevatko kyseiset maat enää ollenkaan listoille entistä korkeammilla maalimäärille. Mutta jos joka toisessa pelissä tulee kahdeksan maalia, niin se on bookerille painajaismainen tilanne. Tästä syystä maita ei enää näy.

Mutta itse asiaan! Mihin kannattaa sijoittaa rahansa over- ja BTTS-vedoissa? Kaikki edellä mainitussa artikkelissa (painakaa linkkiä!) mainitut asiat pitää edelleen paikkansa. Muistakaa ensinnäkin järjen käyttö betsaamisessa, että ette kuse omiin muroihinne. Betsataan vaan niillä rahoilla, joihin on varaa ja asettakaa panokset Geen suosittelemaksi tai kuten itse näette parhaaksi. Mutta, järki mukaan! Vedonlyönnissä ei harrasteta ikinä ”all in”-metodia, sillä silloin homma muuttuu uhkapelaamiseksi.

Mutta itse asiaan. Jalkapallossa over-vedot toimii edelleen Englannin Development-liigoissa, Singaporessa ja Indonesiassa. Eurooppaa kannattaa pääasiassa karttaa, sillä liigat ovat todella kovatasoisia verrattuna vaikka Aasiaan. Euroopassa on yksi joukkue, joka kannattaa aina pitää mielessä; Norjan Bode/Glimt. Toimii niin junnuissa kuten aikuisissakin. Joukkueessa vuodesta 2017 asti päävalmentajana toiminut Kjetil Knutsen pelannee Euroopan hyökkäysvoimaisinta jalkapalloa, mitä edustusjoukkueisiin tulee. Pitkä päätyyn ja kaikki perään on hänen metodinsa.

Isojen seurojen ystävyysotteluista on pakko mainita pari sanaa. Ne joukkueet kuskataan sinne, minne sponsorit haluaa. Kuten Inter Milan MLS:stä on vieraillut siellä sun täällä. Katsomot ovat täynnä rikkaita ja kuuluisuuksia ja pelejä voisi kutsua mieluummin näytösotteluiksi kuin ystävyysotteluiksi. Lopputulos voi olla ihan mitä on sovittu.

BTTS-vedoissa parhaita ovat Portugalin U23-liiga ja Indonesia. Koillis-Aasiaan ei kannata koskea missään tapauksessa. Etelä-Korea ja vaikka Japani ovat täydellisiä miinoja, aina.

Mutta sitten hiukan tilaa jääkiekolle ja koripallolle ja katse suunnataan tottakai rapakon toiselle puolelle. NHL:stä Gee luottaa Vancouveriin todella paljon. Ja Toronton ja Pittsburghin otteluihin aina overia. Ottelut ovat olleet koko kauden todella maalirikkaita. Lisäksi Gee uskoo, että Minnesota nousee vielä jaloilleen.

NBA:ssa Milwaukee Bucksin on pakko alkaa voittamaan pelejä ja ottaa pää pois, sieltä. Lisäksi Dallasin otteluihin on helppo lyödä overia. Bucksin on pakko alkaa voittamaan ja taas Lakersin peleissä on tulossa isoja pistemääriä. Jos haluaa vähän haastavampaa, ja ehkä mielenkiintoisempaa betsausta, niin kannattaa lyödä Luka Dončićin pistemääriin ja muihin bookerin tarjoamiin henkilö-betseihin overia. Kaveri on huikeassa kunnossa.

Pakko sanoa VAR:sta sen verran, että se on ehkä lisännyt oikeudenmukaisuutta, mutta betsaamisen suhteen se on painajainen. Kun maali tulee vaikka Australiassa, niin se saatetaan poistaa vielä viiden minuutin päästä. Ensin juhlittiin maaleja aina sillä sekunnilla, nyt odotellaan ja katsotaan lopputulos. Kun maali tulee niin älä tuuleta heti, odota muutama minuutti.

Mutta tähän on hyvä lopettaa. Jos ja kun teillä on jotain omia suosikkikohteita niin jakakaa ne ihmeessä tähän alle. Geen idea on aina ollut saada bookereilta rahat pois. Jatketaan näin 11:nä vuotena samaa linjaa.

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.