Scroll Top

Futisvihje naisten MM-kisoihin

2015_FIFA_Women's_World_Cup_logo.svg

Naisten MM-kilpailut jatkuvat ja kello 23:00 jättiläinen kohtaa menninkäisen. Saksan ja Thaimaan kohtaaminen vastaa samaa kuin Suomi pelaisi Andorraa vastaan pesäpalloa. Gee mietti jo aamulla overin tipsaamista, mutta mutta…

Saksa on kivikova! Norsunluurannikko jäi täysin heidän jalkoihinsa ja vertailuna todettakoon, että Norsunluurannikko ja Thaimaa painivat suunnilleen samassa kategoriassa ja Thaimaa voitti heidän kohtaamisensa edellisessä pelissä 2-3. Sitä ennen Thaimaa otti kunnolla kuokkaansa Norjalta ja Hollannilta.

Seuraavassa pelissä Saksa joutui jo oikeasti pelaamaan ja ottelu Norjaa vastaan päättyi tasan 1-1. Saksa tosin voitti maalintekoyritykset 27-4 mutta kun tilastoista ei saa nykyään puhua eikä ne kuulemma kerro mistään, niin ehkä Norjan taktiikka oli antaa Saksalle 27 maalipaikkaa.

Tänään taso putoaa jälleen Norjan kovuuden jälkeen lähelle nollaa Thaimaan kanssa.

Overin tipsaaminen vaatisi eetteriin kahdeksaa maalia, jolloin kertoimesta saisi järkevän. Kahdeksan maalia jalkapallossa on paljon, oli vastakkain ketkä tahansa. Kun ottelu on taputeltu tilanteeseen 5-0 niin on korkeampien voimien käsissä, miten paljon joukkueet sen jälkeen jaksaa yrittää ja otetaanko parhaat pelaajat vilttiin loukkaantumisten välttämiseksi.

Lähdetään tänään liikenteeseen siitä, että ensimmäisen puoliajan sakemannit pelaa 100-lasissa eikä armoa tunneta. Toinen puoliaika kelpaa vaan liveilyyn kun selviää, onko ottelussa vauhtia ollenkaan. Lopputulos voi olla kaikkea 4-0 ja 20-0 välillä.

Ottelu näytetään suorana YLE Areenassa.

NAISTEN JALKAPALLON MM-KILPAILUT

Thaimaa – Saksa
Kello 23:00

1. puoliajan maalit over 3.5 @ 2.10 Bet365

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.