Scroll Top

Fudisvihje Aasian Mestareiden liigaan

Jalkapallon Aasian Mestareiden liigan karsintavaiheen välierät jatkuvat tänään neljän ottelun voimin, joista me kiinnitämme huomion yhteen. Intialainen Chennai City kohtaa bahrainlaisen Al-Rifaan, jossa on luvassa betsaajille mainio kerroin.

Intian I-Liiga on alkanut Chennain osalta yskähdellen. Joukkue on vasta neljäntenä ja se on voittanut vain yhden ottelun viidestä viimeisestä. Chennai joutui luopumaan Pedro Manzista, joka myytiin Albirexiin. Manzi teki viime kaudella 21 maalia ja hän oli näin ollen joukkueen paras maalintekijä, joten Chennai kaipaa paikkaajaa hänen tilalleen kiireisesti.

Ottelua ei pelata Chennain kotikentällä vaan neutraalikentällä Transstadiassa. Näin ollen joukkue menettää tärkeän kotiedun.

Al-Rifaalla pelit on kulkenut viime aikoina loistavasti! Se ei ole hävinnyt kahdeksaan peliin ja vain yksi ottelu on päätynyt tasapeliin. Al-Rifaa tulee kentälle vaarallisella, hyökkäävällä kokoonpanolla, jota johtavat Kamil Al Aswad ja Alhassane Keita. Lisäksi joukkueen puolustus on äärettömän kova, joka ei ole juuri viime peleissä vuotanut.

H2H-vertailussa Chennai City jää vääjäämättä hopealle ja niin se jää tämän päivän pelissäkin. Lähdetään pelaamaan Al-Rifaa loistavalla kertoimella.

AFC, Mestareiden liiga, karsinta, puolivälierät

Chennai City – Al Rifaa
Kello 14:30

Al-Rifaa 3way @ 2.07 BetVictor
Panos: Medium

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.