Florida Panthersilla kulkee – Jesse Puljujärvi jälleen pisteille

Änäri3 jääkiekko NHL

Aleksander Barkov palkittiin ottelun ykköstähtenä ja Juho Lammikko nakutti uransa toisen NHL-osuman, kun Florida Panthers kaatoi Detroit Red Wingsin 7–2.

Lisäksi Valtteri Filppula iski Detroitin toisen osuman ja kauden toisen maalinsa ottelussa.

Florida käytännössä voitti pelin tekemällä neljä maalia ensimmäisessä erässä. Lammikko on nyt osunut kahdessa pelissä peräkkäin, kun aiemmat 47 NHL-ottelua menivät maaleitta.

Illan toinen suomalaisosuma nähtiin vielä erän loppuun, kun Barkov kävi tuikkaamassa irtokiekon sisään.

Edmonton Oilers kaatoi Calgary Flamesin 2–1 Albertan paikalliskamppailussa ja Jesse Puljujärvi iski ottelussa kauden neljännen maalinsa.

Ensimmäinen erä oli ehtinyt vanhentua vajaat kuusi minuuttia, kun Tyson Barrien syöttö tavoitti Puljujärven vapaana maalin edustalta.

Joukkue on voittanut kahdeksan edellisistä 10 ottelustaan.

Teuvo Teräväinen palasi jälleen tehopisteille, kun Carolina Hurricanes kaatoi Chicago Blackhawksin 5–3. Teräväinen merkkautti syötön Martin Necasin 3–2 -maalin ja Jaccob Slavinin 5–3 -osumaan kolmannessa erässä.

Carolinan Sebastian Aho pelasi reilut 20 minuuttia ilman tehopisteittä.