F-liigan puolivälierät: Westend Indians kesti ulosajonkin ja kavensi jatkoaikamaalilla voitoiksi 1-2

Salibandy3

Westend Indians kavensi F-liigan miesten puolivälierissä Oilersia vastaan voitoiksi 1-2 lyömällä Öljymiehet tänään vieraskentällä jatkoajalla 5-4. Illan toisessa ottelussa Nokian KrP kaatoi kotonaan SPV:n 7-4 ja johtaa sarjaa jo 3-0. Paikka välierissä aukeaa neljällä voitolla.

Avauserässä 1–3-tappiolla ollut Oilers nousi toisessa Justus Kainulaisen ja Heikki Iiskolan osumilla tasoihin, ja kolmannessa erässä tuli lisää, kun Indiansin Rasmus Pasanen ajettiin kentältä hänen torpattuaan Oilersin Santeri Lindforsin ylikovaa laitaan. Viiden minuutin ylivoima tuotti Oilersille Heikki Iiskolan etukulmasta livauttaman 4–3-johto-osuman, mutta ratkaisemaan ei kotijoukkue peliä pystynyt. Sen sijaan Leevi Auranen pommitti runsaat kuusi minuuttia ennen loppua vieraiden tasoituksen, ja jatkoajalla Ossi Koskinen kiskaisi Aurasen syötöstä ratkaisupallon takayläkulmaan.

Tamopereella käväisi SPV aluksi johdossa Ville Kuuselan ylivoimamaalilla, mutta jo ennen ensimmäistä taukoa Nico Jonaeson, ylivoimalla Henri Johansson ja rangaistuslaukauksesta Joona Rantala osuivat KrP:lle 3–1-johdon, jota Morics Krumins toisessa ja Joonatan Kovanen kolmannessa vielä kasvattivat. Peliveljet kavensi vielä kahdesti mutta nokialaiset kuittasivat tarpeeksi monta kertaa pitäkseen eron loppuun saakka turvallisena.

Keskiviikkona pelataan sarjojen kolmannet ottelut pareissa Classic–OLS ja TPS–Happee.