Eurooppa-liigan karsinnat alkavat tänään suomalaisjoukkueiden osalta

Gamblers Eurooppa-liiga

FC Lahti, SJK ja VPS isännöivät ulkomaalaisia vieraitaan.

VPS – AIK

VPS on tavattoman sekaisin ja arpaonni ei suosinut heitä ollenkaan. Valmentaja Olli Huttunen sai maanataina kenkää ja tämä ei lupaa paljoa heidän pelinsä suhteen. Tukholmalainen suurseura AIK on selkeä ennakkosuosikki. Vaikeaa on nähdä VPS:n jatkavan otteluparista ja lähes ihme se olisi, sillä kukaan ei odota heiltä yhtään mitään.

FC Lahti – IF Elfsborg

Lahti saa vastustajansa Ruotsin Boråsista. Elfsborg on Allsvenskanin kestomenestyjä. Viime kauden neljäs ja tällä hetkellä he majailevat sarjassa mukavasti toisena. Lahti on tällä kaudella pelannut tiukkoja vääntöjä eikä tästäkään pelistä ole tulossa poikkeusta. Ruotsalaiset ennakkoon suosikkeja, mutta Lahti laittaa varmasti kampoihin parhaansa mukaan.

SJK – FH Hafnarfjödur

SJK:ta suosi paras arpaonni ja islantilaisjoukkue on ennakolta heikoin suomalaisten vastustajista. Se tiedetään ettei aliarviointeihin ole varaa ja Islanti on menestynyt hyvin jalkapallomaana EM-karsinnoissa. Hafnarfjödur johtaa Islannin liigaa ja on 9 ottelun voittoputkessa. SJK porskuttaa menemaan kotoisen Veikkausliigan 3 tilalla. Tasainen ottelupari voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Helsingin Sonera Stadiumilla.

Gamblers Eurooppa-liiga

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.