Espoossa sunnuntaina yleisurheilun GP-kilpailut

Espoossa kilpailtiin sunnuntaina yleisurheilun GP-illassa. Kilpailuissa nähtiin hyviä tuloksia ja onnistuneita comebackejä.

Naisten pika-aidoissa Nooralotta Neziri palasi voittajaksi ajalla 13,01. Reetta Hurske oli kilpailussa toiseksi nopein viisi sadasosaa heikommalla ajalla. Annimari Korte ei ollut kilpailussa mukana .

Naisten pika-aidat on noussut yleisön suureksi suosikiksi tällä kaudella. Suomen naisilla on todella kova kilpailu ja taso on korkea.

Yksi suurimmista katseenkerääjistä oli ratakierroksen aitajuoksija Oskari Mörö. Vammoista kärsinyt Mörö juoksi 400 metrin kotimaan kärkituloksen 49,74.

Naisten 800 metrillä huomio kiinnittyi Sara Kuivistoon, joka sijoittui Espoossa toiseksi ajalla 2.03,02.

Kolmiloikassa Kristiina Mäkelä hyppäsi hyvän tuloksen 14,01 ja hän ylsi tuloksella kilpailussa toiseksi.

Ikuisesti huomion keskipisteenä oleva miesten keihäskisa oli flobbi ja Dohaan lähtijät ovat edelleen epäselviä. Espoossa kukaan ei heittänyt yli 80 metriä. Kisan voitti Romanian Alexandru Novac tuloksella 79,70. Suomen mestaruuden Kalevan kisoissa voittanut Lassi Etelätalo heitti toiseksi tuloksella 78,66.