EräViikingit hyödynsi Peter Kotilaisen ulosajon ja katkaisi tappioputkensa

EräViikingit katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa F-liigan miesten sarjassa, kun se kaatoi Jyväskylässä Happeen 6-3. Ratkaisun pohjustivat Happeen Peter Kotilaisen ulosajo ja sen EräViikingeille poikimat kaksi ylivoimamaalia.

Eetu Sorvali ja Oliver Sillanpää nostivat vieraat aluksi kahden maalin johtoon, mutta toisen erän alussa Kaapo Siekkinen tasoitti tilanteeksi jo 2-2. Myöskään Mika Moilasen vieraille nostama kolmas maali ei vielä riittänyt, kun Joel Lahti kuittasi vain minuuttia myöhemmin. Kolmannen erän alussa Peter Kotilainen kohteli päälleen maalinedusväännössä istahtanutta vastustajaa punaisen kortin arvoisella tavalla, ja seuranneen viiden minuutin ylivoiman aikana EräViikingit karkasi Markus Salmen osuessa ensin itse ja syöttäessä sitten Jani Kukkolalle 3–5-maalin. Kuusi minuuttia ennen loppua laukoi vielä puolustaja Marko Juselius EräViikingeille kuudennen osuman.

Eilen Nokian KrP:n vieraana 10-2 hävinneen OLS:n raskas viikonloppu sai jatkoa, kun Oilers vei pisteet Oulusta mukanaan Espooseen murskaluvuin 9-1. Öljymiehet repivät riittävän eron jo ensimmäisessä erässä, jossa Jasper Juuti, Antti Suomela, Tuomas Iiskola ja Justus Kainulainen latoivat lukemiksi 0-4. OLS:n ainokaisen osui kolmannessa erässä Joona Alatorvinen kaventaen tilanteeksi 1-7. Tuomas Iiskola oli kahdella maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään Oilersin illan tehomies. Markus Markkola, Rasmus Kainulainen ja Santeri Lindfors kirjauttivat kukin 1+1.

Oilers nousi voitollaan ohi Nokian KrP:n sarjakakkoseksi neljän pisteen päähän ottelun vähemmän pelanneesta Classicista. OLS jatkaa sijalla 11.