Ensi yön Wild Card-pelissä kohtaavat Athletics ja Rays

Ensimmäinen Wild Card-peli saatiin niputettua ja voiton korjasi Washington Nationals tiukkaakin tiukemman pelin jälkeen! Ottelu oli todella tasainen ja jos joku osatekijä pitää mainita niin Brewersin errorit olivat heille myrkkyä.

American Leaguen ottelussa ensi yönä kohtaavat todella tasainen pari, Oakland Athletics ja Tampa Bay Rays.

ENNAKKOASETELMAT OTTELUUN

OAKLAND ATHLETICS

Oaklandin kausi oli tuttuun tapaan tasainen. Viimeisestä kymmenestä pelistä joukkue voitti kuusi ja hävisi neljä ottelua. Runkosarja päättyi joukkueen osalta vieraskiertueeseen mutta nyt se pääsee pelaamaan kauden tähän asti tärkeimmän pelinsä kotonaan.

Joukkueen syöttäjänä aloittaa todella yllättävästi Sean Manaea. Manaea on pelannut kauden aikana vain viisi ottelua mutta hyvällä ERA 1.61. Kolmen vuoden urallaan MLB:ssä hän on pelannut 86 ottelua ERA 3.77. Vaikeamman momentin Manaea antaa heittämällä vasemmalla kädellä ja sen kanssa Rays on kysymysmerkkien alla.

Embed from Getty Images

 

TAMPA BAY RAYS

Rays lopetti kauden niinikään vieraissa ja tappiolla. Tänään joukkue pelaa myös vieraissa ja se on luonnollisesti haitta ja tekee Raysista lievästi altavastaajan. Tampan runkosarja sujui tasaisesti ja tänään sille on luvassa Oaklandin äänekäs kotiyleisö ja vasenkätinen starting pitcher.

Raysin kummulla aloittaa todella kokenut Charlie Morton. 11 kauden aikana Morton on ehtinyt viskata palloa jonkun verran ja ottelu ei jää ainakaan hänen kokemuksestaan kiinni. Kauden aikana hän syötti 33 ottelua ERA 3.05. Koko urallaan Morton on pelannut 250 ottelua ERA 4.07. Hän syöttää oikealla kädellään ja kierrevalikoima on sangen kattava.

Embed from Getty Images

 

OTTELUN KOKONAISARVIOINTI

Bookerit ovat asettaneet Athleticsin voittajasuosikiksi ja juoksurajaksi on asetettu 8. Kuten viime yön pelissä, myös tässä vetojen asettaminen on todella haastavaa. Syöttäjät ovat iso kysymysmerkki mutta molemmilta joukkueilta löytyy penkeiltä hyvä kattaus pitchereitä. Jos jotain pitäisi arvioida niin Oakland hoitaa ottelun ja juoksuissa jäädään underiin, mutta Gee ei suosittele tipsejä kyseiseen otteluun.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.