Ensi yön baseball-kierrokselle löytyy äärettömän maukas lyöntijuhla, kurkkaa tipsi!

MLB jatkuu ja ensi aamuyön tunneille on luvassa äärettömän mielenkiintoinen kohde, jota aamuvuoroon menevät tai yökyöpelit saavat seurata. Luvassa on kaikkien ennaltakaavailujen mukaan todella juoksurikas ottelu, jossa avainpelaajat huilaa ja rookiet valloittavat Coors Fieldin Denverin Coloradossa. Aivan oikein, tarkastelun kohteena on Colorado Rockiesin ja Boston Red Soxin välinen ottelu.

Molemmat joukkueet ovat menettäneet paikkansa postseasonille ja ottelulla ei ole mitään väliä. Joukkueet ovat päästäneet osan avainpelaajistaan Pattayalle perhelomalle ja kentällä häärivät 500 000$ vuosipalkkaa nauttivat aloittelijat. Tipsi on ajateltu ennen kaikkea järjellä ja todennäköisyyksillä mutta niin kauan kuin postseason alkaa, panoksena tulee olemaan tiny.

Rockies on lennättänyt metsien miehen suoraan Hawaiin sydämestä Denveriin. Honolulusta kotoisin oleva Rico Garcia on ripustanut surffilautansa narikkaan ja tulee kokeilemaan ensimmäisen kerran, miltä tuntuu pelata baseballia maailman korkeimmalla sarjatasolla. Garcia ei ole istunut edes vaihtopenkillä kertaakaan, joten sanalla sanoen mies tulee suoraan pystymetsästä pedon kitaan. Red Soxin lyöjät eivät huilaa vaan home runien rumpa tulee jatkumaan ja se on jokaisen batterin tavoite. Garcia saattaa kestää vuoroparin tai kaksi mutta faktan on pakko olla se, että Rockiesin peli repeää aikaisessa vaiheessa ja pullbenien rumba on valmis alkamaan. Gee veikkaa, että hallitseva World Seriesin voittaja tulee tikkaamaan juoksuja tasaisen tappavasti.

Embed from Getty Images

Boston sen sijaan asettaa kummulle kokeneen Rick Porcellon. Satojen pelien Porcellon piti olla yksi Red Soxin vastuunkantaja heti kauden alusta lähtien, mutta toisin kävi. ERA 5.49 on saldo, johon joukkueen johto saati itse Porcello ei voi olla millään tyytyväinen. Parempaa lähdettiin hakemaan mutta sisäfileen sijasta tarjolle tulikin tillilihaa. Porcelloa on pidetty kummulla keskimäärin 5.0 IP ja juoksujen keskiarvo on tosiaan viiden tuntumassa ja tapana on, mitä aikaisemmin relief pitcherit kentälle tulevat, sen juoksurikkaammaksi ottelu repeää.

Embed from Getty Images

Kyseessä on joukkueiden sarjan ensimmäinen kohtaaminen ja ottelusta on luvassa mieluisa, ainakin yleisölle.

MLB, RUNKOSARJA

Colorado Rockies – Boston Red Sox
Kello 03:40

Over 13 @ 1.74 888sport
Panos: tiny

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.