Ennakkosuosikit pitivät pintansa F-liigassa

Salibandyn F-liigassa pelattiin tänään kaksi miesten ja kaksi naisten tasolohko A:n ottelua, joissa kaikissa ennakkosuosikit pitivät pintansa.

Miehissä Nokian KrP kaatoi kotonaan EräViikingit 8-4 ja Happee vieraissa Welhot 7-3.

Altavastaaja Welhot karkasi aluksi Erno Sivulan, Topias Simosen ja Viljami Venäläisen maaleilla 3–0-johtoon, mutta pelille herättyään Happee kiri toisessa erässä rinnalle ja ohi. Happeen sveitsiläisvahvistus Silvan Bolliger oli tehoillaan 1+2 ottelun tehokkain.

Pelin toisessa erässä tasoittanut EräViikingit nousi kolmannen erän alussa Lauri Laineen ensimmäisellä liigamaalilla ja Mika Moilasen osumalla 2–4-johtoon, mutta sitten otti KrP ohjat. Vili Liponen, Jere Mattila ja Joonatan Kovanen nostivat isännät kolmessa minuutissa edelle, ja sitten oli Henri Johanssonin vuoro kaunistella lukemia ylivoimamaaleilla. Johanssonin tehot olivat tänään 3+1 ja Nico Jonaesonin 1+2.

Naisten tasolohkon A:ssa vei FBC Loisto Turun herruuden 10–6-voitolla TPS:stä ja SB-Pro kukisti kotonaan EräViikingit 5-1.

FBC Loisto karkasi toisessa erässä, jossa se muutti 1–1-tasatilanteen 6–2-johdoksi. TPS nousi päätösjaksolla vielä tilanteisiin 6-4 ja 8-6 ennen kuin keväällä A-lohkoon noussut Loisto meni menojaan. Tuulia Lahti laukoi voittajien maaleista peräti viisi, Laura Pakarinen merkkautti tehot 2+3 ja Ulla Valtola 1+3.

EräViikingit sinnitteli yli kaksi erää yhdellä takaiskumaalilla, mutta kolmannessa erässä Jaana Lirkki teki illan toisellaan 2-0 ja Karoliina Kujala perään 3-0. Iina Latvala rikkoi vieraiden kuparisen, mutta Marjut Kinnunen ja Laura Hietamäki komistelivat vielä lukemia kotijoukkueelle.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.