Eeli Tolvanen takaisin Jokereihin

Jokerit ja NHL-seura Nashville Predators ovat sopineet hyökkääjä Eeli Tolvasen siirtymisestä helsinkiläisseuraan toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

-On hienoa saada jokerikannattajien hyvin tuntema pelaaja jälleen takaisin joukkueeseen. Tolvanen tuo meille rutkasti lisää ratkaisuvoimaa, jonka myötä saamme hyökkäyspelaamiseemme uutta uhkaa, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Kuva: Jokerit

-Tuntuu hyvältä päästä takaisin Jokereihin, josta minulla on paljon hyviä muistoja. Itselleni oli selvää, että haluan pelejä alle ennen kuin kausi Pohjois-Amerikassa jälleen alkaa jossain vaiheessa. Tämä oli myös Nashvillen toive, joten Jokereiden ilmoittaessa kiinnostuksestaan päätös paluusta oli helppo tehdä, Tolvanen kertoo.

Tolvanen, 21, pelasi viime kaudella Nashvillen AHL-joukkue Milwaukee Admiralsin riveissä 63 ottelua, joissa hän teki 21+15=36 pistettä. Edeltäneellä kaudella hyökkääjä teki NHL-debyyttinsä Predatorsin paidassa ja voitti myös alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden.

Tolvanen edusti Jokereita kaudella 2017-18, jolloin hän teki runkosarjassa 49 ottelussa tehot 19+17=36. Pisteet ovat edelleen alle 20-vuotiaiden pelaajien ennätys KHL:ssä. Pudotuspeleissä hyökkääjä iski 11 kamppailussa 6+1=7 pistettä.

Tolvanen liittyy Jokereiden vahvuuteen tiistaina ja pelaa joukkueessa tutulla numerollaan 20.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.