Eeli Tolvanen ja Kasperi Kapanen tehokkaina – Mikael Granlund nyrkkihippasilla

NHL Mikael Granlund

Nashville Predators vei 2–3-vierasvoiton New Jersey Devilsistä. Ottelun ensimmäisiä maaleja saatiin odottaa pelin puoleen väliin, jolloin molemmat joukkueet iskivät kahden minuutin sisällä. Toisen erän lopulla Nashvillen Eeli Tolvanen laukoi komeasti ylivoimalla joukkueensa 1–2-johtoon Mikael Granlundin syötöstä.

Kolmannessa erässä viimeisteltiin pelin loppulukemiksi 2–3.

Tolvanen on tehnyt maalin nyt neljässä perättäisessä ottelussa. Granlundille syöttöpisteitä on kertynyt tällä kaudella jo 22 kappaletta. Granlund oli uransa ensimmäistä kertaa myös nyrkkit vastakkain.

New Jerseyn Janne Kuokkaselle peliaikaa kertyi hieman yli kahdeksan minuuttia.

Kasperi Kapasen edustama Pittsburgh Penguins voitti Washington Capitalsin maalein 2–4.

Kapanen vastasi Pittsburghin kolmannesta osumasta, kun hän pääsi laittamaan kiekon verkkoon Washingtonin maalivahti Ilja Samsonovin jalkojen välistä toisen erän puolivälissä.

New York Rangers voitti vieraspelin Buffalo Sabresia vastaan loppulukemin 1–2. Buffalon maalilla torjuneelle Ukko-Pekka Luukkoselle pelissä kertyi 29 torjuntaa.

Buffalon Henri Jokiharjulle ja Rangersin Kaapo Kakolle ei pisteitä irronnut. Kakko viihtyi jäällä noin 18 minuuttia ja Jokiharju lähes 22 minuuttia.

Colorado Avalanche voitti maalirikkaan ottelun Detroit Red Wingsiä vastaan lukemin 7–3.

Coloradon Mikko Rantanen merkittiin syöttäjäksi 5–2-maaliin, kun hän taisteli hyökkäyspään aloituksesta kiekon viimeistelystä vastanneelle Andre Burakovskylle.

Rantaselle on kertynyt nyt kolmessa pelissä tehot 2+3.

Florida Panthers otti vierasvoiton Arizona Coyotesista maalein 1–3.

Floridan Eetu Luostarinen merkittiin pelin avausmaalin toiseksi syöttäjäksi, kun hän avasi joukkuetovereilleen Patric Hörnqvistille ja Ryan Lombergille maaliin johtaneen kaksi vastaan yksi -hyökkäyksen.