Scroll Top

Disc golfin European Open

Disc golfin tai suomalaisittain frisbeegolfin huiput ovat saapuneet Suomeen ja tarkemmin Nokialle. Edessä on European Open, jonka ratana toimii legendaarinen The Beast.

Pelaaminen aloitetaan tuttuun tapaan keskiviikkona 15.7 pelattavalla President’s Cupilla. Siinä Amerikan parhaat ottavat mittaa Euroopan parhaista pelaajista. Tänä vuonna joukkueet ovat:

Team USA
Paige Pierce, Cathrina Allen, Paul McBeth, Nathan Doss, David Feldberg, Paul Ulibarri, Ricky Wysocki ja Will Schusterick. Varalla on Steven Rico.

Team Europe
Camilla Grundén, Nathalie Holloköi, Karl Johan Nybo, Simon Lizotte, Pasi Koivu, Jalle Stoor, Seppo Paju ja Juho Parviainen. Varalla on Henrik Johansen.

Säännöt voi lukea kilpailun virallisilta sivuilta täältä.

Yksilökilpailu alkaa torstaina ja tällä kertaa peräti 144 kilpailijaa on mukana. Turnauksessa pelataan kierros per päivä ja joka päivän jälkeen heikoiten pelanneita putoaa pois.

Tänäkin vuonna finaalista lähetetään live-kuvaa sunnuntaina. YLE Areena näyttää kello 15:10 alkaen ratkaisevat väylät. Lisäksi SpinTV lähettää päivittäin 22:00 The Insider Shown.

Tapahtuma on yleisölle ilmainen ja tarjolla on lajiin liittyvää aktiviteettia. G on ainakin mestoilla.

EO2015_logo              PC2015_logo

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.