Dicken juhlii käsipallon naisten Suomen mestaruutta

Dicken naiset käsipallo käsis

Dicken on naisten käsipallon Suomen mestari kaudella 2020-21. Dicken voitti finaalissa hallitsevan mestari HIFK:n suoraan kolmessa ottelussa.

HIFK lähti finaaliin runkosarjan voittajana ja runkosarjan kohtaamisissa se oli ollut niskan päällä. Finaaleissa HIFK ei kuitenkaan löytänyt aseita Dickenin kukistamiseksi.

Dicken ratkaisi mestaruuden perjantaina voittamalla kolmannen ottelun 23-16 (11-4). Kaksi aiempaa finaalia olivat tasaisia, joissa ratkaisu nähtiin vasta ottelun loppuhetkillä. Kolmannessa finaalissa Dicken oli heti alusta saakka kuskin paikalla jätettyään HIFK:n ensimmäisellä puoliajalla neljään tehtyyn maaliin. Toisella puoliajalla peli tasoittui, mutta HIFK ei saanut missään vaiheessa takaa-ajoa käyntiin eikä Dickenin johto ollut missään vaiheessa uhattuna.

Dicken voitti aiemmin tällä kaudella Suomen Cupin, joten se pääsi juhlimaan nyt tuplamestaruutta. Mestaruus oli Dickenille kaiken kaikkiaan 14. Edellisen kerran se voitti mestaruuden kaudella 2017-18.