Detroit Pistons nuiji Washington Wizardsin

NBA:n itäisen konferenssin puolivälin joukkueet, Detroit Pistons oli tyly isäntä Washington Wizardsille. Detroit katkaisi samalla viiden ottelun tappioputken. Wizards on voittanut vain kaksi peliä viimeiseen kymmeneen.

Ottelun tehokkain pelaaja oli Pistonsin Christian Wood, joka nakutti 22 pistettä ja poimi seitsemän levypalloa sekä kolme syöttöä. Peliaikaa Wood kirjautti vaatimattomat 23 minuuttia. Wizardsin tehokkain pelaaja oli Anzejs Pasecniks, joka saalisti 17 pistettä ja poimi kuusi levypalloa sekä antoi yhden syötön.

Pistonsin valmentaja Dwane Casey oli tyytyväinen joukkueensa toimintaan: ”Teimme paljon hyviä asioita ja nyt meidän pitää saada sama asenne myös vierasotteluihin. Tiesimme, että Wizardsilla on omat ongelmansa ja meidän pallon liikuttelu oli hyvää kuten se on ollut koko kauden”.

Embed from Getty Images

Wizardsin valmentaja Scott Brooksilla oli toinen ääni kellossa. ”Emme pelanneet hyvin ja Pistons pelasi loistavasti. Kiinnitimme liikaa huomiota Blake Griffiniin ja Andre Drummondiin, joten muut pelaajat jäivät vähemmälle huomiolle ja tekivät tarvittavat pisteet”.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.