Scroll Top

Counter-Strike: Global Offensiven pelaajille tarjoillaan nyt mahdollisuus voittaa pelin sisäisiä avaimia

Gamblers esports

CS:GO ystävät! Nyt on herkkua tarjolla.

Nyt perjantaina 25.3.2016 Geemedia järjestää yhteistyössä RCTIC:in, ZeroHitsin ja FivePeekin kanssa CS:GO näytösottelun, minkä tarkoituksena ei missään nimessä ole pelata 250 000€ potista hiki hatussa, vaan avata hieman tätä lajia niin uusille katsojille, kuin hieman enemmänkin pelanneiden pelaajien kanssa. Ottelu striimataan Twitch.tv:ssä suorana osoitteessa www.twitch.tv/geemediasports, joka alkaa klo. 19.00 perjantaina. Toivottavasti kaikki pääsevät paikan päälle seuraamaan :)

showmatchiii

Gee haluaa olla myös osa eSports sceneä ja haluaa järjestää arvonnan jollekin onnekkaalle intohimoiselle pelaajalle huhtikuun alussa, mistä tiedoitetaan sitten tarkemmin kun näytösottelu FivePeekin ja ZeroHitsin välillä on saatu päätökseen. Tätä herkkua ei hyvät naiset ja herrat usein tule vastaan suomessa. Giveawayn syy on vain ja ainoastaan TE hyvät eSports seuraajat ja tykkääjät. Te olette jokainen olleet auttamassa tätä Suomen eSports scenen kehitystä ja suurimmaksi osaksi teidän itsenne tietämättä.

Viimeksi Geemediasports järjesti Giveawayn, missä arvottiin tykkääjien kesken 110€ maksavan StatTrakAWP | Asiimov (Field-Tested) tarkkuuskivääri aseen. Nyt vuorossa jotain, mikä varmasti miellyttää jokaista lajin kanssa harrastajaa.

50

Geemedia järjestää siis uuden GIVEAWAY:n, missä arvotaan peräti 50 pelin sisäistä avainta. Avaimien arvo on euroissa 110€, jonka sitten jälleen joku onnekas voittaa huhtikuun alussa. Arvonta tapahtuu osoitteessa www.twitch.tv/geemediasports. Se kuka avaimet ikinä voittaakaan voi hän hankkia itselleen minkä tahansa skinin (aseen/tavaran), minkä ikinä hän haluaakaan näillä 50 avaimella. Eikö kuulostakin reilulta? :)

Gee haluaa antaa kaikkensa lajin parantamiseen ja myös teille kanssa harrastajille hyvän mielen.
Tarkka ajankohta giveaway:sta ilmoitetaan siis myöhemmin! G kiittää ja kuittaa! :)

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.