Cocks finaalisarjassa 2-0 johtoon

Miesten käsipallon SM-liigan finaalisarjassa Riihimäen Cocks voitti Dickenin toistamiseen Helsingin Pirkkolassa. Cocks johtaa finaalisarjaa 2-0 ja Suomen mestaruus on katkolla äitienpäivänä Riihimäellä.

Molempien joukkueiden taktiikka oli selkeä alusta asti. Pääpaino oli oman maalin varjelemisessa ja maalien teko perustui pääosin vastahyökkäyksiin ja taidokkaisiin yksilösuorituksiin. Varovaisuuden johdosta joukkueet pelasivat koko kauden vähämaalisimman ensimmäisen erän, joka päättyi kotijoukkue Dickenille 9-8.

Toisessa erässä Cocks näytti jälleen kerran osaamisensa ja Dicken oli vailla mahdollisuuksia. Cocks oli jälleen yksinkertaisesti niin kova, että Dicken ei löytänyt avaimia Cocksin puolustuksen murtamiseen ja pelin painopisteen kääntämiseen. Cocks tuli hetki hetkeltä enemmän niskan päälle ja toinen erä ja samalla koko ottelu kääntyi riihimäkeläisille. Cocks voitti ottelun lopulta 17-22.

Sarjan kolmas ottelu pelataan huomenna sunnuntaina Riihimäellä alkaen kello 14:55. Voitolla Cocks on Suomen mestari 2015.