Classicille kauden neljäs pistemenetys – Steelers nipisti mestareilta pisteen

Salibandy3

F-liigan miesten sarjassa pelattiin tänään yksi ottelu, jossa Classic jatkoi koko kauden voittoputkeaan vaikean kautta kaatamalla vieraissa Steelersin jatkoajalla 8-7. Yhden pisteen menetys oli Classicille kauden neljäs, kun samaan ovat pystyneet Nokian KrP, SPV ja OLS.

Sarjataulukossa niukasti karsintapaikan ulottumattomissa sinnittelevä Steelers herätteli tänään Classicia kunnolla johtaessaan pelin puolivälissä 6-3 ja vielä kahden erän jälkeen 7-5. Kymmenen minuuttia ennen loppusummeria Classicin Sami Johansson kavensi ylivoimalla, ja kellossa oli vajaat viisi minuuttia, kun Jussi Piha tasoitti pelin. Senkin jälkeen Steelers keskittyi puolustamaan ja varjelemaan edes yhtä pistettä, ja varsinaisen peliajan loppusummeriin saakka se onnistuikin. Lisäpiste lähti kuitenkin mestarien matkaan, kun jatkoajan toisella minuutilla Alpo Laitila nappasi kotijoukkueen pelinavauksesta lipsahtaneen pallon ja purjehti suoraan kohti maalia laukoen kuulan vasemman tolpan juureen.

Hämeenlinnan maalitalkoiden tehomiehet olivat Steelersin Markus Hautaoja ja Classicin Eetu Sikkinen kummankin kirjautettua maalin ja kaksi syöttöpistettä.

Kotiottelussaan lokakuussa Classic oli kaatanut Steelersin 17-3.