Scroll Top

Classic iski erikoistilanteista ja siirtyi johtoon välieräsarjassa

Salibandy naiset sb

Classic siirtyi välieräsarjassa Nokian KrP:tä vastaan 2–1-johtoon voittamalla kotonaan Lempäälässä 6-4. Kotijoukkue osui ratkaisuhetkillä niin yli- kuin alivoimallakin ja kruunuksi vielä tyhjään verkkoon.

Edellisen ottelun jatkoajalla voittanut Classic vei avauserän 2-1, mutta toisen alussa Juuso Ahola sivalsi Joonatan Kovasen syötöstä pelin tasoihin 2–1-hyökkäyksen päätteeksi. Sitten teki Classic taas eroa: Eemeli Salinin laukaus siivestä sujahti etukulmaan, ja Classicin päästyä pelaamaan kahden miehen ylivoimalla Aaro Helin kiskaisi lukemiksi 4-2. Ville Lastikan jäähy päätöserän puolivälissä avasi KrP:lle paikan, mutta tuloksena oli ensin Oskari Heikkilän alivoimamaali Juuso Aholan mailan katkettua kohtalokkaassa paikassa ja Aholan itse heti jäähyn päätyttyä iskemä kavennus. Nokialaisten painaessa ilman maalivahtia juoksi Oskari Heikkilä maalivahti Lassi Torisevan avausheitosta karkuun työntämään tyhjiin jo 6-3. Miska Mäkinen kavensi vielä, mutta kahta maalia kapeammaksi ei ero kuroutunut.

Keskiviikkona on vuorossa kolmas kohtaaminen Oilersin ja Westend Indiansin sarjassa, jota Oilers johtaa 2-0. Nokian KrP ja Classic kohtaavat neljännen kerran perjantaina.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.