Classic himmensi FBC Loiston ja nousi A-lohkon kolmoseksi

Salibandy3

F-liigassa pelattiin maanantaina ottelun verran naisten tasolohko A:ta, ja Classic kipusi taulukossa TPS:n ohi kolmanneksi kaatamalla kotonaan Lempäälässä FBC Loiston 5-1.

Classic iski voittoon riittäneet maalit avauserän puolivälissä puoleen minuuttiin, kun illan hahmo Jenni Torkki petasi ensin kulmapyörityksen jälkeen maalipaikan Alma Laitilalle ja kiskaisi sitten itse lukemiksi 2-0. Annu Selinummen poikkisyötöstä iskemän kolmannen maalin jälkeen tuli toisessa erässä vielä lisää. Sofia Lappalainen linkosi puolustajan jaloista yläkulmaan 4-0 ja vielä erän viimeisellä minuutilla Jenni Torkki ottelun toisellaan 5-0. Päätösjakson ainoan osuman napautti päädystä takaisin kimmonneesta ohilaukauksestaan vieraiden Eerika Koski, mutta Classicin voittoa ei Loisto enää noussut haastamaan.

Sarja jatkuu keskiviikkona paikallisottelulla Koovee–Classic.