CHL:n välieräpaikat katkolla tiistaina

Gamblers CHL

Champions Hockey Leaguen puolivälierät jatkuvat toisilla osaotteluilla tiistaina 13. joulukuuta.

Ensimmäisenä kaukaloon hyppäävät kello 18.30 Suomen aikaa Sparta Praha ja Bern. Ensimmäinen osa jätti tähän kamppailuun tiukat asetelmat, sillä joukkueet päätyivät Sveitsissä 1-1 -tasatulokseen. Berniä valmentavat Kari Jalonen ja Ville Peltonen.

Embed from Getty Images

Puoli tuntia myöhemmin alkavassa Växjön ja Zürichin ottelussa on myös kaikki auki. Viikko sitten kumpikaan joukkue ei maalinteossa onnistunut. Teemu Laakso, Ville Leino, Tuomas Kiiskinen ja Olli Palola kuuluvat kaikki Växjön vahvuuteen.

Kello 20.45 alkavassa Fribourgin ja Vitkovicen kohtaamisessa sekä kello 21 alkavassa Linköpingin ja Frölundan yhteenotossa on sen sijaan selkeät suosikit jatkoon. Fribourg voitti Vitkovicen avauspelissä 5-2 ja Frölunda Linköpingin 4-0.

Dennis Saikkonen ei peliminuutteja Fribourgin maalilla tuossa ottelussa saanut. Ruotsalaisten kohtaamisessa suomalaispelaajat eivät tehopisteille päässeet. Frölundassa pelaavat Sean Bergenheim ja Joni Ikonen, Linköpingissä puolestaan Anssi Salmela, Niklas Fogström ja Kristian Näkyvä.

 

CHL:N PUOLIVÄLIERÄPARIT:

Fribourg (Sveitsi) – Vitkovice (Tshekki) avausosa 5-2
Växjö (Ruotsi) – Zürich (Sveitsi) avausosa 0-0
Linköping (Ruotsi) – Frölunda (Ruotsi) avausosa 0-4
Sparta Praha (Tshekki) – Bern (Sveitsi) avausosa 1-1

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.