Chelsea eteni Mestareiden liigan finaaliin Manchester Cityn kanssa

UCL-mestarien-liiga

Chelsea eteni myöhään keskiviikkoiltana Suomen aikaa Mestareiden liigan loppuotteluun, kun se voitti Real Madridin kotikentällään 2–0 ja eteni finaaliin yhteismaalein 3–1.

Chelsealle olisi riittänyt tasapeli, mutta joukkue onnistui kahdesti maalinteosssa. Chelsean avausmaalista vastasi 28. minuutilla Timo Werner.

Myös Real Madridilla ja Karim Benzemalla oli myös omat tilanteensa. Chelsea-vahti Edouard Mendy onnistui kuitenkin torjumaan ranskalaistähden molemmat yritykset.

Toisella puoliajalla Real Madridin olisi pitänyt tehdä vähintään yksi maali, jotta peli olisi edennyt jatko-otteluun. Parhaimpiin paikkoihin pääsi kuitenkin Chelsea.

Chelsea pääsi iskemään viimeisen sinetin 85. minuutilla, kun Mason Mount osui tyhjään maaliin Christian Pulisicin esityöstä.

Chelsea kohtaa Mestareiden liigan finaalissa Manchester Cityn. Finaali pelataan Istanbulissa 29. toukokuuta.