Capitalsin ja Rangersin välinen ottelu järjetön sirkusshow – kaukalo täynnä apinoita!

Änäri3 jääkiekko NHL

Mikko Lehtonen nappasi kaksi syöttöpistettä, kun Columbus Blue Jackets voitti Nashville Predatorsin maalein 4–2. Juuse Saros torjui Nashvillen maalilla 23 laukausta, mutta ei pystynyt estämään Columbuksen nousua voittoon.

Lehtonen pohjusti toisen erän viimeisellä minuutilla Oliver Bjorkstrandin 2–2-tasoituksen. Päätöserän alussa hän oli mukana Mihail Grigorenkon johtomaalissa.

Nashvillella oli mahdollisuus varmistaa pudotuspelipaikka keskisessä divisioonassa, mutta se ei käyttänyt tilaisuutta hyödykseen. Joukkueella on jäljellä vielä kaksi runkosarjaottelua. Columbus jää joka tapauksessa pudotuspelien ulkopuolelle.

Vain Dallas Stars pystyy uhkaamaan Nashvillen pudotuspelipaikkaa, mutta se hävisi Tampa Bay Lightningille 2–6. Roope Hintz saalisti syöttöpisteen 2–3-kavennukseen. Tampa Bay teki Dallasin kavennuksen jälkeen vielä kolme maalia päätöserässä.

Itäisen divisioonan kärkijoukkue Washington Capitalsin hyökkääjä T.J. Oshie kiusasi New York Rangersia hattutempulla ja oli avainmies 4–2-voitossa.

Ottelussa kävi tunteet todella kuumana edellisen ottelun jäljiltä, kun Washingtonin pelaaja rusikoi Rangersin tähtipelaaja Artemi Panarinin loppukauden kestävälle sairaslomalle. Ottelu näytti enemmän miljoonamiesten apinaesitykseltä kuin ammattimaiselta jääkiekolta. NHL:llä ei ole organisaationa tällä hetkellä tilanne hallinnassa piirun vertaa.

Jäähyaitiot olivat välillä niin täynnä, ettei pelaajat mahtuneet sinne kunnolla!

Ensimmäiset tappelut alkoivat, kun peliä oli pelattu sekunti. Suomessa ottelu aiheuttaisi koko liigassa muutoksia mutta yhdysvalloissa kyseessä on vain sirkushuvi kuten muinaisessa Roomassa.

Ottelussa tapeltiin enemmän kuin normaalisti koko kauden aikana
Kuva: Livetulokset

Pohjoisessa divisioonassa Ottawa Senators kukisti Montreal Canadiensin 5–1. Montreal on vahvasti kiinni pudotuspelipaikassa, mutta se ei vielä pystynyt sinetöimään pääsyä kauden huipennukseen.

Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin Colorado Avalanche kärsi 2–3-tappion San Jose Sharksille. Colorado johti ottelua toisen erän lopulla 2-0, mutta Tomas Hertl kavensi viimeisellä minuutilla.

Päätöserän alussa Hertl tasoitti pelin. Hän oli mukana myös voittomaalissa ja pohjusti Erik Karlssonin täysosuman yhdessä Evander Kanen kanssa. Karlsson niittasi loppulukemat päätöserän puolivälissä.