Carolina Hurricanes jo toiseen tappioon Tampasta

Änäri1 NHL 10 Jääkiekko

Carolina Hurricanes kärsi NHL:n pudotuspelien toisella ottelukierroksella 1–2-tappion Tampa Bay Lightningille. Tampa Bay johtaa nyt ottelusarjaa 2–0.

Carolinan Sebastian Aho ja muut suomalaiset pyrkivät kotikentällään tasoittamaan ottelusarjan hallitsevaa mestaria Tampa Bayta vastaan, tiukka peli kääntyi lopulta Tampalle. Teuvo Teräväinen nappasi tililleen syöttöpisteen ottelun viime minuuteilla Andrei Svetshnikovin maalista.

Teräväisen syötön ohella ainoaksi suomalaisten anniksi ottelussa jäivät Ahon saamat kaksi jäähyminuuttia, jotka tulivat toisen erän alkupuolen huitomisesta. Joukkuetoveri Jani Hakanpää jäi niin ikään pisteittä.

Tampa Bayn maalit tekivät toisessa erässä Alexander Killorn ja kolmannessa erässä maanmies Anthony Cirelli.

Carolinan ja Tampa Bayn kohtaaminen päättyi täsmälleen samoihin numeroihin kuin joukkueiden edellinen kohtaaminen maanantain ensimmäisessä ottelussa.

Joukkueiden seuraava ottelu pelataan varhain perjantaina Suomen aikaa, jolloin Tampa Bay on jälleen isäntänä. Perjantaina pelaavat myös New York Islanders ja Boston Bruins.

Seuraavat pudotuspeliottelut nähdään torstaiaamuna Suomen aikaa. Vastakkain asettuvat Winnipeg Jets ja Montreal Canadiens sekä Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights.