Bulls ei pystynyt venyttämään voittoputkeaan Orlandossa – Markkasella vaisu heittopäivä

Orlando Magic katkaisi Chicago Bullsin orastavan voittoputken aatonaaton kamppailussa. Kotijoukkue oli vahvempi lukemin 103-95.

Embed from Getty Images

Bulls oli ottelussa kuskin paikalla aina tauolle saakka, mutta kolmannella neljänneksellä Orlando kiri ohi. Bulls onnistui viimeistelemään päätösneljänneksellä ainoastaan 14 pistettä, mikä on joukkueen kauden kehnoin noteeraus.

Lauri Markkasen iltapuhde jäi vaisuksi, sillä 11 pelitilanneheitosta koriin löysi ainoastaan neljä. Suomalaisen tilastoihin kirjattiin 10 pisteen lisäksi myös kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja yksi torjunta.

Härkäpaitojen paras pistemies oli tuttuun tapaan Zach LaVine, joka upotti 26 pistettä. Orlandon voiton takuumiehenä puolestaan hääri Terrence Ross niin ikään 26 pisteellään.

Bulls kaatui Orlandossa eritoten heikkoon heittopeliinsä, jota myös päävalmentaja Jim Boylen harmitteli ottelun päätyttyä.

– Me saimme vapaita heittoja, jotka olisimme voineet laittaa sisään.  Ja siinä se kysymys oikeastaan onkin, että pystymmekö tekemään tarpeeksi hyökkäyspäässä voittaaksemme pelin. Molemmat joukkueet ovat hyviä puolustuksellisesti.

NBA hiljentyy yhdeksi päiväksi joulun viettoon. Bulls pelaa seuraavan kerran vasta lauantaina, jolloin se isännöi Atlanta Hawksia.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.