Brasilian ja Argentiinan välinen jalkapallo-ottelu keskeytettiin lähes heti avauspotkun jälkeen – Brasilian terveysviranomaiset marssivat kentälle

Brasilia Argentiina keskeytettiin

Etelä-Amerikan MM-karsintaottelu Brasilian ja Argentiinan välillä on keskeytettiin farssinomaisesti lähes heti avauspotkun jälkeen.

Brasilian terveysviranomaisten mukaan neljän Argentiinan pelaajan olisi pitänyt olla karanteenissa, eikä pelikentällä. Kentälle ryntäsi joukolla poliiseja ja terveysviranomaisia ottamaan argentiinalaispelaajia kiinni.

Argentiinan pelaajat poistuivat lopulta pukukoppiin.

– Miksi ottelu ylipäätään aloitettiin ja keskeytettiin viiden minuutin jälkeen? Olimme stadionilla hyvissä ajoin ennen ottelua. Miksi meille ei kerrottu tästä aikaisemmin, ihmetteli Argentiinan kapteeni Lionel Messi tapahtumien kulkua maansa televisiolle.

Embed from Getty Images

Se on varmistunut, että ottelua ei pelata enää sunnuntaina. Joko sitä jatketaan maalittomasta tasapelistä joku toinen päivä tai se aloitetaan kokonaan uudelleen.

Brasilian sääntöjen mukaan vierailijoiden, jotka saapuvat Englannista, tulee olla karanteenissa 14 päivän ajan.

Brasilian terveysviranomaisten mukaan Argentiinan pelaajista Emi Martinez, Cristian Romero, Emi Buendia ja Lo Celso olivat antaneet valheellista tietoa saapuessaan Brasiliaan.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.