Boostatut kertoimet Liigaan; ottaako Ilves avausvoittonsa, KalPalle kerroin 23.00!

Geemedia ja 888sport laativat yhteistyössä tarjouksen, KOROTETUT KERTOIMET! Tällä kertaa otteluna on SM-Liigasta Ilves-KalPa, joka pelataan keskiviikkona 25.9.2019 kello 18:30. Ilves ei ole voittanut Liigassa otteluakaan ja KalPalle on tarjolla kerroin 23.00!

Alla näet kohteen kertoimet ja säännöt ja kyllä, kaikki lukemasi on totta! Ei muuta kuin KLIKKAA KUVAA JA VALITSE VOITTAJA! Huomaa, että rekisteröityessäsi ja lyödessäsi vetoa näet NORMAALIT kertoimet, mutta mahdollinen voittosi maksetaan BOOSTATUILLA KERTOIMILLA! 

1) Rekisteröidy käyttäjäksi klikkaamalla kuvaa! 

2) Talleta ja veikkaa jompaakumpaa joukkuetta voittajaksi ennen kuin ottelu alkaa! 

3) Mikäli voitat, saat voittosi korotetun kertoimen kera tilillesi! Et näe korotettua kerrointa lyödessäsi vetoa, näet sen vain tililläsi bonusosiossa voitettuasi! 

KLIKKAA KUVAA JA OSALLISTU

 

 

EHDOT JA SÄÄNNÖT 

– Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka rekisteröityvät Suomesta ja kyseisen linkin kautta. Nykyiset 888sport-asiakkaat eivät ole oikeutettuja tähän kampanjaan.
– Tarjousaika on voimassa 25.9.2019 kello 18:30 tai siihen, kun ottelu alkaa, asti. Kaikki vedot, jotka tehdään ottelun välisen ottelun alkamisen jälkeen, maksetaan takaisin normaaleilla kertoimilla.

PARANNETUT KERTOIMET

– Maksimipanos parannetuille kertoimille on 5€. Kaikki tämän yli menevät summat maksetaan takaisin normaaleilla kertoimilla.
– Vain ensimmäinen veto, joka on suoritettu rekisteröinnin jälkeen, koskee tätä tarjousta.
– Vain sinkku-vedot kelpaavat: yhdistelmiä, ilmaisia vetoja ja live-vetoja ei lasketa kampanjaan. Väärinkäsitysten välttämiseksi: Live-panos katsotaan sijoitetuksi heti tapahtuman alkamisen jälkeen.
– Virheellisiä vedonlyöntejä ja Cash-Out -vetoja ei lasketa tähän tarjoukseen.
– Parannetut kertoimet voivat muuttua.
– Lisävoitot hyvitetään ilmaisten vetokuponkien muodossa.
– Ilmaisvetokupongit hyvitetään oikeutetuille tileille 26.9.2019 (pyydämme ymmärrystä, mikäli odottamattomista syistä viivästystä tulee jopa 72 tuntia).
– Ilmaisvetokupongit on rajoitettu 20 € / seteli. Jos esimerkiksi asiakas voittaa 63€ arvoisesti ilmaisia vetoja, heitä hyvitetään seuraavasti: 3x 20€ ja 1x 3€.
– Ilmaisvetokupongit päättyvät seitsemän päivän jälkeen.
– Vapaita panosvetoja ei hyvitetä.
– Vapaita bonuksia ei voi lunastaa kaksisuuntaisilla panoksilla tai yhdistelmillä.
– Ilmaisvetokupongit on käytettävä kokonaan. Niitä ei voida käyttää asettamalla useita pienempiä vetoja.
– Vapaita bonuksia ei voi yhdistää oikean rahan vetoihin.
– Jäsenen panosrajoitukset koskevat myös ilmaisia panoksia.

Ei muuta kuin pelaamaan, TÄÄLTÄ!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.