Barkov onnistui maalinteossa – kierroskatsaus NHL:ään

Nashville Predators hävisi kotonaan Winnipeg Jetsille 1-2. Patrik Laine avasi ottelun maalinteon 18 sekunnin kohdalla. Maali oli Laineelle kauden viides. Nashvillen maalilla oli Juuse Saros, joka keräsi 23 torjuntaa. Winnipeg on voittanut vieraskiertueellaan kolme ensimmäistä otteluaan.

Florida Panthers voitti Philadelphia Flyersin 5-2. Aleksander Barkov teki joukkueensa kolmannen maalin ja antoi yhden syöttöpisteen ja jatkaa suomalaisten pistepörssin kärjessä. Barkovilla on nyt kasassa seitsemän maalia ja 20 syöttöä.

New Jersey Devils hävisi kotonaan Boston Bruinsille 1-5. Bruinsin Tuukka Rask torjui 25 kertaa. Bostonin maalintekijöinä hääri tämän hetken yksi NHL:n tehokkaimmista ketjuista kun David Pastrnak teki kaksi maalia. Pastrnak johtaa liigan maalipörssiä. Pistepörssissä kolmantena oleva Brad Marchand teki tehot 0+3. Kaksi syöttöpistettä keräsi myös Pastrnakin ja Marchandin sentteri David Krejci.

Columbus Blue Jackets voitti kotikaukalossaan Montreal Canadiensin 5-2. Columbuksen maalilla Joonas Korpisalo torjui 30 kertaa. Montrealin maaleista vastasi Artturi Lehkonen ja Joel Armia.

Buffalo Sabres hävisi kotonaan Minnesota Wildille 1-4. Buffalon suomalaiset, Henri Jokiharju ja Rasmus Ristolainen kuittasivat itselleen pöytäkirjaan jäähymerkinnät ja Minnesotan kapteeni Mikko Koivu yhden syöttöpisteen.

Pittsburgh Penguins hävisi kotonaan New York Islandersille 4-5. Pittsburghilta oli kentällä suomalainen rookie Juuso Riikola, joka kellotti peliaikaa 14:20. Islandersilla pelasi Leo Komarov ja uransa toisen NHL-ottelun Otto Koivula.

Detroit Red Wings hävisi kotonaan Ottawa Senatorsille 3-4. Detroitin Valtteri Filppula oli pelikunnossa iskien tehot 1+1.

Chicago Blackhawks hävisi 2-4 Caroline Hurricanesille. Chicagon Olli Määttä sai peliaikaa noin 18 minuuttia. Canesin Sebastian Aho onnistui maalinteossa ottelun lopussa tyhjään maaliin. Erik Haula oli sivussa ottelusta polvivamman vuoksi. Carolinan Eetu Luostarinen pelasi uransa neljännen NHL-pelin ja kellotti peliaikaa noin 11 minuuttia. Teuvo Teräväinen ei saalistanut tehopisteitä.

Dallas Stars murskasi kotonaan Vancouver Canucksin 6+1. Dallasin Miro Heiskanen oli pelipäällä tehoilla 1+1. Myös Esa Lindell sai syöttöpisteen nimiinsä. Heiskanen kellotti peliaikaa yli 23 minuuttia.

Calgary Flames hävisi kotonaan Colorado Avalanchelle 2-3. Coloradon Joonas Donskoi kirjautti itselleen syöttöpisteen ensimmäisen erän lopulla joukkueensa toiseen maaliin.

San Jose Sharks hävisi selvästi kotonaan Edmonton Oilersille lukemin 2-5. Markus Granlund teki Edmontonin paidassa ottelun ensimmäisen maalin. Edmontonin maalilla Mikko Koskinen torjui 31 maalia.