Barkov loukkaantui, Filppulalle komea rajapyykki, Calgaryssa joukkotappelu

New Jersey Devils hävisi Dallas Starsille jatkoajan jälkeen 2-3. Dallas Starsissa kiekkoileva Joel Kiviranta teki uransa ensimmäisen maalin NHL:ssä. Kiviranta vei Starsin 1-2 -johtoon ottelun kolmannessa erässä. Ottelu oli Kivirannalle, 23, kahdeksas NHL:ssä. Esa Lindell poimi ottelusta yhden syöttöpisteen.

Arizona Coyotes hävisi vasta voittolaukausten jälkeen Chicago Blackhawksille 2-3. Arizonan maalilla oli loukkaantumisesta toipunut Antti Raanta, joka torjui ottelussa 42 kertaa.

Winnipeg Jets voitti St. Louis Bluesin 5-2. Patrik Laine teki Winnipegin viimeisen maalin tyhjään maaliin. Winnipeg johti ottelua kahden erän jälkeen jo 3-0. Sami Niku syötti Jetsin ensimmäisen ja kolmannen osuman.

Philadelphia Flyers voitti Colorado Avalanchen 6-3. Mikko Rantanen teki Coloradon 3-2 -kavennusosuman ylivoimalla toisen erän alussa.

Detroit Red Wings hävisi New York Rangersille 0-1. Ottelun ainoan maalin teki ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad. Detroitin Valtteri Filppula pelasi uransa tuhannen ottelun NHL:ssä.

– Olisi ollut kiva tehdä maali, mutta olen ylpeä siitä, että olen saanut pysyä terveenä pelatakseni näin pitkään huipulla, Vilppula sanoi NHL.comin mukaan.

Montreal Canadiens voitti Florida Panthersin tyylipuhtaasti 4-0. Floridan kapteeni Aleksander Barkov loukkaantui ottelussa. Hän sai ottelussa alaraajavamman eikä palannut enää jäälle. Vamman vakavuudesta ei ole mitään tietoa. Montrealin Artturi Lehkonen oli hyvässä vireessä jakaen vastustajalle kunnon pommeja ja tehden ottelun 2-0 -maalin.

Buffalo Rangers voitti Columbus Blue Jacketsin jatkoajan jälkeen 2-1. Buffalon Rasmus Ristolainen sai ottelussa yhden syöttöpisteen.

Nashville Predators hävisi Vegas Golden Knightsille puhtaasti 0-3. Nashville maalilla Pekka Rinne torjui 36 kertaa.

Calgary Flames kohtasi jälleen Edmonton Oilersin ja tällä kertaa kyyti oli kotijoukkueelle kylmää vieraiden ottaessa 3-8 -voiton. Ottelussa oli taas todella kireä tunnelma ja toisen erän lopussa syntyi joukkotappelu, johon osallistui myös Edmontonin maalivahti Mike Smith. Smith sai suihkukomennuksen ja tilalle tolppien väliin luisteli Mikko Koskinen. Katso Tweetistä video!