Bandyliigan toinen viikonloppu koostuu seitsemästä ottelusta

Bandyliigan logo bandy jääpalloliigan logo

Bandyliigan toinen viikonloppu koostuu seitsemästä ottelusta!

Bandyliigan toinen peliviikonloppu käynnistyy etukäteen mitalisuosikeiksi pedattujen Veiterän ja Akilleen kohtaamisella. Ottelu  alkaa perjantaina klo 19.00 Kisapuistossa. Kotijoukkue Veiterä haki img_5902Varkaudesta pisteet maalein 7-2 ja kotonaan johti Kamppareita vastaan jo 5-1. Sitten ote kirposi ja ”mustat” tulivat takaa rinnalle Veiterän heikon kolmen minuutin jaksolla (71-73) viimeistelemällä kolme maalia.

Veiterän keskikenttäpelaajat Tero Liimatainen ja Aleksi Seppänen ovat avanneet kauden hyvin. Varsinkin Liimatainen on noussut uudelle tasolle. Nyt on kahdesta ottelusta koossa 7 (4+3) tehopistettä, mikä on enemmän kuin viime vuonna 20 ottelussa yhteensä. Akilles voitti kauden ainoassa ottelussaan Botnian 7-3 varsin vakuuttavalla esityksellä. Akilleen tehopelaajia olivat Matti Vainio 3 (2+1) ja Sami Laakkonen 3 (1+2).

Kentällä on useita maajoukkueessa pelanneita pelaajia, joten odotettavissa on hyvätasoinen ottelu. Sääennuste lupaa pilvistä ja poutaa -2 astetta, kannattaa kipaista paikalle.

Etelä- ja Länsisuomeen on luvassa lämpimiä kelejä, toki myös yöpakkasia. Toivottavasti ei tule ottelusiirtoja.

Sarjakärki JPS lähtee etelä/länsi Suomen kierrokselle. Sarjan alku on sujunut hyvin eikä olisi kovin suuri yllätys, jos joukkue jatkaisi puhtaalla pelillä viikonlopun jälkeen. Tasaisuus on ollut jyväskyläläisten valttia ja kuusi pelaaja on jo päässyt maalien makuun. Botnia rakentaa vielä omaa peliään, mutta parantaa ja haastaa jyväskyläläisiä. Narukerä piti pohjoisessa oululaisia tiukoilla, joten odottavissa tasainen ottelu JPS:n kanssa. OLS on aloittanut sarjan hyvin Narukerän kustannuksella ja nyt on vastassa hyvät kunnonmittarit WP 35 ja Botnia. WP 35 hakee kauden ensimmäisiä pisteitä OLS:n kustannuksella. OLS:n joukkueesta kannattaa seurata nuorta Tuomas Räisästä.

HIFK:n kausi on alkanut mollivoittoisesti ja molemmat ottelut kääntyivät kilpipaitojen tappioksi toisella puoliajalla – yhteensä peräti 0-9. Edessä on hankalat vierasottelut ja pistekin viikonlopulta otteluista Kampparit/Akillesta vastaan olisi hyvä suoritus. Kausi on kuitenkin pitkä sen lopussa pitää olla terävimmillään.

Bandyliigan toinen viikonloppu koostuu seitsemästä ottelusta! Katso otteluiden parhaat kertoimet TÄÄLTÄ!