Atros kavensi World Series-sarjaa

Houston Astros onnistui voittamaan Washington Nationalsin 1-4 Natonals Parkissa. Samalla ottelusarja kaventui Washingtonin edelleen sarjaa johtaen lukemiin 2-1.

Embed from Getty Images

Molemmilla joukkueella oli ottelussa omat paikkansa, mutta Astros käytti ne tällä kertaa paremmin hyödyksi. Houstonin Michael Brantley oli hyvällä pelipäällä RBI 2. Lisäksi pitää nostaa esille Houstonin Robinson Chrinos tehden solo home runin kuudennessa inningissä Astrosin kuitattua koko pelissä itselleen 11 hittiä.

”Meidän piti palata lähtöruutuun ja tänään onnistuimme perusasioissa”, sanoi Astrosin Carlos Correa. ”Olemme pelanneet pitkän sarjan niin on typerää luovuttaa nyt, me taistelemme loppuun asti ja tänään pystyimme siihen”.

Zack Greinken pää ei kestänyt tässäkään pelissä. Hän oli kentällä vain 4.2 IP ja antoi Natsille kolme walkia. Josh James tuli Greinken tilalle ja onnistui kampeamaan Ryan Zimmermanin kahden juoksijan ollessa pesillä. Heti tämän jälkeen James otettiin pois ja Atrosin pullben rumba oli valmis jatkumaan. Will Harris, Joe Smith ja Roberto Osuna olivat relief pitchereinä hyvässä iskussa ja he onnistuivat pitämään Natsin kurissa. Natsin Anibal Sanchez oli kentällä 5.1 IP ja hän antoi Astrosille kaikki neljä juoksua.

Embed from Getty Images

Astrosin Jose Altuva jatkoi loistavaa tekemistä. Hän toi joukkueelleen kaksi juoksua. Toisen juoksunsa hän toi ensin Juan Soton errorista päästen etenemään kolmannelle pesälle. Tämän jälkeen Michael Brantley löi singlen ja Altuva tuli kotiin. Altuva on ollut yksi ehdottomia hahmoja Astrosin koko postseasonilla.

Vaikka Natsilla on edelleen sarjassa 2-1 johto, Astrosin voitto antaa sille ehdottomasti lisää potkua sarjan jatkamiseen! Tuntuu, että Astros on herännyt unesta ja vasta nyt sarja todella alkaa.

Katsojia ottelussa oli 43 867.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.