Ässät – JYP -ottelussa taistellaan myös lasten syöpää vastaan

IMG_6157

Kansainvälinen lasten syövän päivä keskiviikkona 15.2.
Lapsen syöpätaistelussa perheen jaksaminen on kovilla. Sylva ry:n ja paikallisten syöpäyhdistysten Syöpä on kova liiga – tarjoa #ERÄTAUKO -kampanja jalkautuu helmikuussa jääkiekon SM-liigan otteluihin yli tusinalla paikkakunnalla. Osallistu ja anna tukesi syöpään sairastuneiden lasten perheille.

Kansainvälistä lasten syövän päivää vietetään 15.2. Tänä vuonna päivän teemana on syöpään sairastuneiden lasten perheiden jaksaminen.

Syöpä on kova liiga – tarjoa #ERÄTAUKO -kampanja muistuttaa, että syöpä on koko perheen taistelu, johon tarvitaan tukea. Lapsen syöpähoitojen keskellä perhe on taistelun eturintamassa. Syöpähoidot ovat pitkiä ja ne vaikuttavat koko perheen arkeen. Siksi kampanjalla kerätään rahaa syöpään sairastuneiden lasten perheiden jaksamisen tueksi.

Helmikuussa #ERÄTAUKO näkyy jääkiekon SM-liigassa (Liiga) valikoitujen pelien yhteydessä. Liiga-joukkueet pelaajineen, syöpäsairaiden lasten perheet ja yhdistykset ympäri Suomea tekevät kampanjaa näkyväksi peleissä sekä sosiaalisessa mediassa mm. tunnisteella #ERÄTAUKO.

IMG_6157

LASTEN SYÖPÄÄ VASTAAN TAISTELLAAN PERJANTAINA ÄSSÄT – JYP -OTTELUSSA

Sylva ry:n sekä Satakunnan Syöpäyhdistyksen lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Syöpyköiden vanhemmat ovat paikalla ottelussa ja kertovat lasten syövistä, niiden vaikutuksesta perheiden arkeen ja perheiden tarvitsemasta tuesta.

Lisäksi Sylva ry sekä Syöpykät järjestävät lipaskeräyksen ottelutapahtumassa kampanjan hvyäksi.

Tarjoa #ERÄTAUKO ja lahjoita: Lähetä viesti ERÄTAUKO numeroon 16499.
Viestin hinta on 10€ ja se veloitetaan puhelinlaskullasi.
Tekstiviestikampanja on voimassa 31.3. asti.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.