Antti Raannan epäonni jatkuu, NHL:ssä minikierros

Carolina Hurricanes voitti Arizona Coyotesin 3-0. Ottelun maalit tehtiin ensimmäisessä ja keskimmäisessä erässä. Carolinan Erik Haula nappasi ottelussa syöttöpisteen. Muut suomalaiset jäi vaille pisteitä.

Embed from Getty Images

Arizonan maalivahti Antti Raanta torjui kahdessa erässä 25 kertaa ja toisella erätauolla hänet otettiin vaihtoon. Raanta oli pelissä ensimmäistä kertaa viime lauantain jälkeen, jolloin hän sai alavartalovamman ja nyt hän loukkaantui taas.

– Antti Raannalla ei ollut kaikki hyvin toisen erän jälkeen, joten laitoimme Adin Hillin tilalle, Arizonan valmentaja Rick Tocchet kommentoi Raannan tilannetta pelin jälkeen NHL:n verkkosivuille.

Erittäin syvällä ryömivä Detroit Red Wings voitti toisen heikon joukkueen, Ottawa Senatorsin, voittolaukauskilpailussa 3-2. Detroitin Valtteri Filppula otti jäähyn pahaan aikaan jatkoajalla mutta Detroit selvisi pälkähästä. Detroit on itäisen konferenssin viimeisenä ja Ottawa kolmanneksi viimeisenä.

Colorado Avalanche hävisi jatkoajan jälkeen Pittsburgh Penguinsille 3-4. Jared McCann ratkaisi ottelun Pittsburghille. Pahan taklauksen alle jäänyt Coloradon Joonas Donskoi ei ollut vielä pelikunnossa. Mikko Rantanen ja Pittsburghin Juuso Riikola jäivät vaille tehoja.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.